SON DAKİKA

Haber Ekspress

SİNİR: KAMİLOBA’NIN HER SOKAĞI HUZUR DOLSUN

SİNİR: KAMİLOBA’NIN HER SOKAĞI HUZUR DOLSUN
Bu haber 14 Aralık 2021 - 21:42 'de eklendi.

Göreve geldiği günden bu yana sürekli olarak halkın içinde olan muhtarların başında gelen Kamiloba Muhtarı Emre Sinir, gazetemize açıklamalarda bulundu. Gün içinde neredeyse tüm mesaisini vatandaşın içinde geçirdiğini söyleyen Sinir, özellikle sahil bölgesi için çok endişeli olduğunu dile getirdi.

Yaşıtları bilgisayar başında, o vatandaşın yanında

Demokrasinin en temel birimi olan muhtarlık görevine geldiğinde yirmili yaşlarının ortalarında olan bir isim Emre Sinir. Yaşıtları daha bilgisayar oyunlarından başını kaldırmamışken o çok büyük sorumluluğun altına elini soktu. “Ben kendimi Kamiloba’nın çocuğu olarak görüyorum. Tüm Kamiloba’yı ailem olarak kabul ediyorum.” Diyerek muhtarlık görevine başlayan Sinir, 2019 senesinde bu defa seçimle mahallenin muhtarı olarak kendisine duyulan güveni boşa çıkarmadı. “Kamiloba’nın her sokağında huzur olsun. Kamilobalılar’ın yüzü gülsün” diyerek çıktığı bu yolda yine en büyük desteği Kamiloba halkından gören Sinir, neredeyse tüm gününü ailem dediği Kamilobalı vatandaşlarla geçiriyor. Kamiloba’nın sorunlarını ve sorunların çözümü için büyük çaba sarf ettiğini söyleyen Emre Sinir, detayları tek tek sıraladı.

Nasıl uykularınız kaçmıyor!

Kamiloba’nın sahil bölgesinde kalan ve yaklaşık 50 senelik binaların oluşturduğu geniş bir alanlarının olduğunu belirten Sinir “Kamiloba olarak aslında uzun yıllara dayanan bir sorunumuz var. Kentsel dönüşüm başladığı günden bu yana sürekli olarak belirttiğimiz sahil bölgemizde halen bir adım atılmış değil. Birçok bina zaten deniz kumu ile yapılmış ve aradan geçen seneler binaların beton kalitesini sıfıra indirmiştir. Allah korusun olası bir depremde çok büyük bir faciaya tanıklık edebiliriz. Biran önce bu işin üzerine planlama yapmalı ve acil olarak dönüşüme başlamalıyız” açıklamasında bulundu.

İmar konusu ilçenin önünü tıkıyor

Göreve geldiğinde Türkiye’nin en genç muhtarı olan Emre Sinir, olası bir depremde meydana gelebilecek büyük kayıpların önüne geçmek için tüm yetkilileri göreve çağırdı. Açıklamalarına Kamiloba’nın diğer sorunları ile devam eden Sinir “Özellikle vatandaşın şikayet ettiği konulardan birisi de imar sorunu. Otobanın alt tarafında kalan kısmında yeri olan vatandaşlarımız yerlerini müteahhide kat karşılığı olarak vermek istiyorlar. Ancak imar sorunundan dolayı kimse bir adım atamıyor. Bu konuda bir an önce Büyükşehirden destek bekliyoruz. İmar konusunun çözümü için ilçe belediyemize başvurumuz mevcut. Sonuçlarını takip ediyoruz” dedi.

Çocukları çamurda yürütmeyin

Özellikle ulaşımla alakalı geçmiş dönemlerden beri büyük bir sıkıntı yaşandığını belirten Kamiloba Muhtarı Emre Sinir “Özellikle çocuklarımız için defalarca talebimizi yeniledik. Daha sık dolmuş konularak bu sıkıntı bir yere kadar giderilebilir ancak tam anlamıyla çözüm bu değil. Birçok evladımız özellikle kış aylarında çamurlu yollardan okullarına gidiyorlar. Bu durum bize en çok gelen şikayetlerden bir tanesi. Umarım çok yakın bir zamanda bu sorun çözülür ve çocuklarımız çamurlu yollardan geçerek okullarına gitmek zorunda kalmazlar” diyerek sözlerini noktaladı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa