SON DAKİKA

Haber Ekspress

Siyasetçiye, Bürokrata Artık Güvenmiyorlar

Siyasetçiye, Bürokrata Artık Güvenmiyorlar
Bu haber 02 Mart 2022 - 13:10 'de eklendi.

Siyasetçiye, bürokrata artık güvenmiyorlar

Kendi işlerini kendileri çözüyorlar!

Yaklaşık 2,5 yıl önce Büyükçekmece çarşı içinin kaderini değiştiren Vergi Dairesi’nin taşınması konusunda tek bir adım dahi atılabilmiş değil. 1 sene içerisinde yeniden yapılacağı noktasında sözler veren siyasetçi ve bürokratlar artık tarih bile veremiyor. Vergi dairesinin gidişinden en büyük darbeyi yiyen esnaf imza toplayarak kendi işini çözme yoluna gitti.

Birer birer kepenk kapatıyorlar

Maliye Bakanı Nurettin Nebati’ye sıkıntılarını yazılı bir biçimde anlatan Büyükçekmece çarşı içi esnafı, başlatmış olduğu imza kampanyası ile kendilerine söz veren siyasetçi ve bürokratlara adeta sert bir cevap vermiş oldu. Yaklaşık %70 iş kaybına uğrayan esnaf için şu ana kadar sözden başka bir şey yapmayan yetkililer, artık “Ne zaman yeniden vergi dairesi yerine gelecek” sorularına cevap bile veremiyor.

Verilen sözler tutulmadı

Yüzlerce çarşı esnafının verdiği imzaları oluşturulacak bir heyet ile Maliye Bakanı Nureddin Nebati’ye ulaştıracakları ve kendilerine verilen sözlerin tutulmadığını iletecekleri gelen bilgiler arasında. Nebati’ye gönderilmek üzere toplanan imzaların yer aldığı evrakta “Yaklaşık 2,5 yıldır vergi dairemiz yerinde hizmet verememektedir. Verilen sözlerin hiçbiri tutulmamıştır. Son dönemde Büyükçekmece esnafı olarak ekonomik şartlarımız zorlaşmış ve kiralarımızı dahi ödeyemez duruma düşmüş bulunmaktayız. Daha fazla esnafımız batmadan acil çözüm beklemekteyiz” ifadelerine yer verildi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa