SON DAKİKA

Haber Ekspress

Sokağa çıkma yasağının ardından vatandaşlar fırınlara akın etti

Sokağa çıkma yasağının ardından vatandaşlar fırınlara akın etti
Bu haber 11 Nisan 2020 - 0:01 'de eklendi.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında İstanbul, Ankara ve İzmir’in de aralarında bulunduğu 30 büyükşehir ve Zonguldak’ta hafta sonu için sokağa çıkma yasağı ilan edildi. Bakanlığın bu kararının ardından İstanbul’da vatandaşlar ekmek almak için fırınlara akın etti.

İzmir’de de benzer Manzaralar vardı işte yansıyanlar; Konak ve Karşıyaka’da durum

 

Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, bu geceden itibaren 12 Nisan saat 24.00’e kadar Zonguldak ile büyükşehirler Adana, Ankara, Antalya, Aydın, Balıkesir, Bursa, Denizli, Diyarbakır, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Hatay, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Kayseri, Kocaeli, Konya, Malatya, Manisa, Mardin, Mersin, Muğla, Ordu, Sakarya, Samsun, Şanlıurfa, Tekirdağ, Trabzon ve Van’da il sınırları içinde vatandaşların sokağa çıkması yasaklandı.

VATANDAŞLAR FIRINLARA AKIN ETTİ

İki gün sokağa çıkma yasağı ilan edilmesinin ardından İstanbul’da vatandaşlar fırınlara akın etti. Fırın önlerinde metrelerce kuyruk oluştu. Vatandaşlar evde kalacakları için ekmek aldıklarını söyledi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa