SON DAKİKA

Haber Ekspress

SOMA İSTASYON MAHALLE MUHTARI İLE EN DOĞRU HİZMET

SOMA İSTASYON MAHALLE MUHTARI İLE EN DOĞRU HİZMET
Bu haber 25 Ağustos 2020 - 21:32 'de eklendi.

2019 yılından bu yana İstasyon Mahallesi’nde muhtarlık görevini yerine getiren Sayın İbrahim İlhan, vatandaşlarına birçok alanda hizmet veriyor.

“2019 YILINDA MUHTAR OLARAK GÖREVE GELDİM”

Soma İstasyon Mahalle Muhtarı Sayın İbrahim İlhan” İbrahim İlhan, İstasyon mahallesinde doğmuş, İstasyon mahallesinde yetişmiş, 2014 yılında Aza olarak olarak göreve başlamış birisidir. 2014 yılından sonra 2019 yılına kadar bir fiil azalık görevini yerine getirmiş ve 2019 yılında da muhtar adayı olarak seçime girmiş ve kazanmış bir kişidir.” Diye konuştu.

“MAHALLEMİZİN ZAMAN ZAMAN İSTEKLERİ OLUR”

Sayın İbrahim İlhan” Tabii mahallemizin zaman zaman istekleri olur. Yol ile ilgili, kaldırımıyla ile ilgili veya bahçesiyle ilgili vatandaşımız bizi arar. Biz hem büyükşehir hem de Soma Belediyesi küçükşehir ile birlikte çalışan bir muhtarlarız. Yerine göre Büyükşehir ile veya Soma Belediyesi ile çalışan ve çözüm arayan bir kurumuz.” Diye ekledi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa