SON DAKİKA

Haber Ekspress

SON DAKİKA! Ekrem İmamoğlu mazbatasını alıyor

SON DAKİKA! Ekrem İmamoğlu mazbatasını alıyor
Bu haber 17 Nisan 2019 - 16:01 'de eklendi.

CHP’li kaynaklara göre Ekrem İmamoğlu, saat 16:00’da mazbatasını almak üzere İl Seçim Kurulu’na gidecek. CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu da sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “Mazbatamızı alıyoruz…” dedi. CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel de yaptığı açıklamada “Müjde! En sonunda oldu” dedi.

Maltepe’deki bin 89 sandıktaki yeniden sayım işlemi sona erdi. Maltepe İlçe Seçim Kurulu, tamamlanan oy sayımının ardından birleştirme tutanaklarını İstanbul İl Seçim Kuruluna teslim etti. Bunun üzerine CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu sosyal medya hesabından “Mazbatamızı alıyoruz…” şeklinde açıklama yaptı.

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel de yaptığı açıklamada “Müjde! En sonunda oldu Mazbatamızı alıyoruz. İl Seçim Kurulu, mazbatasını teslim etmek üzere Belediye Başkanımız @ekrem_imamoglu’nu davet etti. Milletvekillerimizle Çağlayan Adliyesi’ne geçiyoruz.” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa