SON DAKİKA

Haber Ekspress

Son dakika: İstanbul da listede! Yağışlı günler geliyor sıcaklıklar düşüyor

Son dakika: İstanbul da listede! Yağışlı günler geliyor sıcaklıklar düşüyor
Bu haber 12 Eylül 2019 - 12:49 'de eklendi.

Yaz mevsimi adım adım geride kalırken sıcaklar düşmeye başladı. Son dakika hava durumu tahminlerini yayınlayan Meteoroloji’nin haritasına göre bugün Doğu Karadeniz’i etkileyecek yağışlar yarın İstanbul ve çevresinde de kendini hissettirecek. İşte tahminler ışığında hava durumu detayları…

Meteoroloji Genel Müdürlüğü güncel hava durumu tahminlerini yayınladı. Son dakika verilerine göre sıcaklıklar adım adım düşüyor, ilerleyen günlerde İstanbul’da hava sıcaklığının 25 dereceyi geçmesi beklenmiyor ve yağışlı günler geliyor. Bugün Doğu Karadeniz’de etkili olacak yağışlar, cuma ve pazar günleri İstanbul çevresinde de etkili olacak.

HAFTA SONU YEREL YAĞIŞLARA DİKKAT

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Doğu Anadolu’nun kuzeydoğusu, Rize çevreleri ile Denizli’nin güney kesimleri, Antalya’nın batısının iç kesimleri, Hatay’ın batı ilçeleri, Samsun’un iç ve doğu kesimleri, Ordu’nun iç ve batı kesimleri, Giresun ve Trabzon’un iç kesimleri ve Artvin’in kuzey kesimlerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, İstanbul ve Kocaeli’nin kuzey ilçeleri ve Kırklareli’nin kıyı kesimlerinin hafif sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa