SON DAKİKA

Haber Ekspress

Son Dönemin Ruhsal Durumuna tanıklık eden şarkı… ‘Sıkıntı’

Son Dönemin Ruhsal Durumuna tanıklık eden şarkı… ‘Sıkıntı’
Bu haber 27 Ocak 2021 - 1:52 'de eklendi.

Temas grubu yeni şarkıları ‘Sıkıntı’yı OnAir Sahne etiketi ile çıkardı…

Ülkemizin İzmirli gruplarından Temas, 2020 yılında Ersel Boztürk ve Kenan Çelikarslan’ın bir araya gelmesi ile kuruldu.

Grup içinde Ersel gitarist ve Kenan da vokal olarak görünse de her iki müzisyen de aynı zamanda bireysel çalışmalarına da devam eden iyi birer enstrümanist, vokal ve aynı zamanda besteciler.

Popüler müzik içinde kaybolmuş, içi boşalmış şarkılara karşı ferah bir ortam oluşturma çabasıyla bir araya geldiklerini belirten grubun bu güne kadar yayınlanmış 11 şarkılık bir albümleri ve 2 single çalışmaları mevcut.

Grup şarkının hikayesi hakkında “İnsanın modern dünyadaki içe dönük sıkıntılarını konu alan bir çalışma.” Yorumunda bulunurken dinleyenin de duygularına tercüman oluyor.

Şarkıda da bahsedilen “Dönüp durmuşum etrafımda sadece” günleri geçecek sıkılmalarımız güncel yaşama elbet birgün dönüşecek ve tarihe o güne tanıklık edenlerin yazdıkları, çizdikleri, söyledikleri tanıklık edecek.

Temas grubu bu zor zamanların en fazla etkilediği sanat dünyası ve içinde yer alan müzisyenler hakkında da “Müzisyenler yaşadığı zorlukların neresinde olduğunu kestiremez durumda. Sadece zaman geçirmekte. Ölmemeye çalışıyoruz sadece. :)” yorumunda bulunuyor.

2023’te gözünü Wembley Stadyum’una diken grup orada vip konser vermeyi hedefliyor.
Neden olmasın?

Dijitaller
Spotify I Apple Music I Fizy I YouTube Music

YouTube
Temas – Sıkıntı

TEMAS Sosyal Medya
Instagram

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa