SON DAKİKA

Haber Ekspress

SOSYAL MEDYA FENOMENLERİNDEN İDO ACIOĞLUNA BÜYÜK DESTEK.

SOSYAL MEDYA FENOMENLERİNDEN İDO ACIOĞLUNA BÜYÜK DESTEK.
Bu haber 08 Mart 2022 - 23:19 'de eklendi.

3 günde 10 milyon izlenen hadi gel sevgilim single ile  sosyal medya da izlenme rekoru kıran İdo Acıoğlu. Sosyal medya fenomenlerinin kendine düzenlediği özel lansman ile şarkısını tanıttı..

Şarkıcı İdo Acıoğluna süpriz bir parti yapan fenomenler masraflarını da kendileri karşılayarak genç şarkıcıya lansman düzenlediler. Geceye katılan ünlü fenomen isimler arasında. Fenomen Kadir Can Turan , Nil Ulusoy , Fenomen Atakan , Sancar Güneş , Fenomen Yenge sanatçı Ramazan Küçük , Mahmut Akagün  gibi isimler yer aldı.

Acıoğlu, “Şarkım 3 günde 10 milyonu geçti. Hızla yükseliyor. Fenomen dostlarım çok destek oldular. Çoğu sanatçı yeni şarkısını tanıtmaları için onlara ciddi rakamlar ödüyorlar ama bana gönülden destek verdiler. İyi dost biriktirmenin önemini bir kez daha anladım” dedi. Gece de İdo Acıoğlu da, kendisi için sosyal medya fenomenleri için çok kıymetli olduğunu söyledi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa