SON DAKİKA

Haber Ekspress

Sosyal Medya Uzmanı Hacı Mustafa Özsoy’dan Açıklama

Sosyal Medya Uzmanı Hacı Mustafa Özsoy’dan Açıklama
Bu haber 16 Ağustos 2020 - 0:07 'de eklendi.

Umut Uçar- Normalleşme adımlarının atılmasıyla Bodrum’da tatil yapan Gülben Ergen,instagram hesabından çıkmayı unutup kendi hesabından ‘Can Kadın’ yorumunu kendine yapınca sosyal medya da alay konusu oldu.

Bodrum’da denizin ve güneşin tadını çıkaran Ergen, mavi mayo ve pare ölü pozunu “İnsanın kendiyle barışık olması, mutluluğun şifresi” notuyla sosyal medya hesabından yayınladı. Sonrasında Fake hesabına geçmeyi unutan Gülben Ergen, kendi profilinden fotoğrafına “Can kadın” yorumunu yapınca sosyal medya gündem konusu oldu.

Durumu fark eden takipçileri Ergen’e, “İnsan kendini sevmeli tabi”, “Hiç bozuntuya vermiyorsun” ve “Fake (sahte) hesaptan yazacaktın sanırım” şeklinde yorumlar yaparak Ergen’i eleştirdi.

Gelen eleştirilerin ardından Ergen, “Satır takip edilmek… İlmek ilmek oya işler gibi ensemde yaşamak” notuyla esprili bir paylaşım yaptı.

Daha önce Aylin Coşkun, ‘Nasıl güzelsiniz Prensesim’ yazarak yakalanmıştı, Ebru Polat’ta kendini öven diğer bir ünlü olarak hafızalara kazında. Polat, Bodrum’da sahne alırken ‘bu akşam ve her pazar birlikte eğleniyoruz’, Akşam sendeyiz kraliçe yazarak sosyal medyanın diline düşmüştü. Bunun son örneği Gülben Ergen oldu.

Türkiye’nin en ünlü sanatçılarının bu tarz eylemlere gerek duyması aslında sosyal medyanın gücünü gösterdiğini ifade eden Hacı Mustafa Özsoy, “Gündemden düşmeyen ünlü isimlerin sosyal medyadan iş aldığını ve yine birçoğunun popüler olmasında en etkin unsurun sosyal medya olduğunu hepimiz biliyoruz. Böyle bir gücün var olması aslında son derece önemli. Fakat ünlü isimler profesyonellikten uzak durarak, uzun süre takipçileri tarafından alay konusu ediliyor. Bizler birçok ünlü marka ve isimlerin sosyal medyalarını yönetiyoruz. Ekip olarak böyle hataların yaşanmaması için son derece titiz çalışıyoruz. Fakat Gülben Ergen gibi Türkiye’ye mal olmuş bir ismin anladığımız kadarıyla biz sosyal medya danışmanı bulunmamaktadır. Biz kendilerine mutlaka ama mutlaka bir sosyal medya ajansı ile çalışmasını tavsiye ediyoruz. Bu yaşadıkların dolayı da kendi adımıza üzüldük. Yine kendisi kadar gündem de olmayan birçok ünlünün danışmanı varken Gülben Ergen’in bir danışmanı olmaması hayret verici bir durum. Eğer sosyal medya hesapları hayatımızın önemli bir parçası olduysa mutlaka buna dikkat etmeleri gerekmektedir. Sosyal medya artık er meydanı olmuş durumda. İsterse kendisine danışmanlık hizmeti vermekten memnuniyet duyarız.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa