SON DAKİKA

Haber Ekspress

Sosyal Medyanın Atarlı Fenomeni Murat Övüç’ün ‘Nekşfliş’ Çıkışı Sosyal Medyayı Kırdı Geçirdi

Sosyal Medyanın Atarlı Fenomeni Murat Övüç’ün ‘Nekşfliş’ Çıkışı Sosyal Medyayı Kırdı Geçirdi
Bu haber 01 Nisan 2020 - 22:19 'de eklendi.

Övünç” Netflix değil Nekşfliş diyeceksiniz!

Sosyal Medya’nın atarlı fenomeni Murat Övünç şimdi de Nekşfliş ile gündeme damgasını vurdu.

MURAT ÖVÜÇ KARANTİNA SÜRECİNİ FAZLASIYLA İYİ YÖNETİYOR

Bu süreçte yaptıkları ve söylemleriyle de övgüleri topladı En son evde kal çağrısına uymayanlara yaptığı sert çıkışla da gündeme oturmuştu.  Şimdi ise evinde kaldığı süreçte film izleyebilmek için takipçilerinden Netflix konusunda yardım istedi, ancak Netflix’i yanlış telaffuz edince sosyal medyanın gündemine yine oturdu Netflix durur mu hemen yardımına koşuyor Murat Övüç’ün, tabii Twitter’da isimlerine de yeni bir alternatif getiriyorlar. Ayrıca değerli fenomen Murat Övünç kazancı ile darda olan ailelere gıda ve erzak yardımı da yaparak gönüllerde taht kurdu.

Murat Övüç: Yeni fenomen olan eski fenomen

Instagram ve Twitter kullananlar son günlerde birini keşfetti; Murat Övüç. Aslında kendisi eskiden beri fenomen. Ancak son videolarıyla adından tekrar söz ettirmeyi bildi. Peki, sosyal medya kullananlar Murat Övüç’e neden bu kadar ilgi gösterdi? İşte yanıtı;

Murat Övüç kimdir?

Murat Övüç ilginç kişiliğinin yanı sıra yardımseverliği ile de tanınmaktadır. 1968 yılında dünyaya gelen Murat Övüç aslen Vanlıdır. Ailenin 5 kardeşten en küçüğüdür uzun yıllar tarot falı bakmış ve yaşam koçluğu yapmıştır.

Videolarla gündeme geldi

Sosyal medyanın yaygınlaşması sonucu hayatımıza giren birçok isimden biri de Murat Övüç. Fenomen olan Övüç, özellikle Instagram videolarıyla adından söz ettiriyor. Verdiği tepkiler, hafif peltek konuşması onun daha fazla ilgi çekmesini sağlıyor.

Yanık görümceeeee

Aslında Murat Övüç’ü gündeme getiren farklı videolar da vardı. En önemlisi ise Yanık Görümce’ydi. Bilenler bilir, bilmeyenler içinse şöyle özet geçeyim; Görümcesi (bilmeyenler için görümce, evli kadının kocasının kız kardeşi) ile erkek kardeşini uygunsuz yakalayan kadının videosuna ‘Yanıııık görümceeee’ diye bağırması baya bir olay olmuştu.

Şimdi de Nekşfliş

Fenomen isim Corona virüs yüzünden tüm Türkiye gibi #EvdeKal diyor ve günlerini evde geçiriyor. BU durumdan sıkıldığını da çektiği videolarla yayınlıyor. Yapacak bir şey bulamayınca takipçilerinden yardım istedi. Onlar da kendisine online dizi film izleme platformunu önerdi.

Ama ismini söylerken biraz zorlandı. “Nekşfliş gel bana da bağla” diye seslendi. Bu seslenişi, daha doğrusu hitap şekli bir anda gündeme geldi. Şirket bile ismini sosyal medyada adını “Nekşfliş” olarak değiştirdi.

Fenomen isim bu durumdan şikayetçi. Yıllardır muhtaç insanlara yardım da eden Övüç, böyle bir şeyle daha çok konuşulmasına biraz içerlemiş. Haklı da, çünkü kendisi başkaları örnek alsın diye sık sık yardımlar yapıyor. Bunlar gündeme gelmiyor ancak Nekşfliş deyince herkes onu konuşuyor.

Sonuçta kendisini milyonlar takip ediyor, seviyor. Samimi de tavırları var. Hatta bir dönem ofis olarak günaydın demeyip Murat Övüç videoları açıyorduk. Örnek alınması gereken çok fazla özelliği varken biraz ‘reklam’ gibi gelebilen bir videonun çok konuşulması düşünülmesi gereken bir şey.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa