SON DAKİKA

Haber Ekspress

Soylu ile Albayrak arasındaki gerginlik zirve yaptı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Anıtkabir ziyaretinde karşılaştı. Süleyman Soylu ile Berat Albayrak’ın omuz omuza çarpıştığı görüntüler, ikilinin arasındaki gerginliği gün yüzüne çıkardı.

Soylu ile Albayrak arasındaki gerginlik zirve yaptı
Bu haber 03 Ağustos 2018 - 10:10 'de eklendi.

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin ilk Yüksek Askeri Şura (YAŞ) toplantısı, Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde yapıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığındaki şura üyeleri toplantı öncesi Anıtkabir’i ziyaret ettiler.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Anıtkabir ziyareti bittikten sonra araçlarına geçerken omuz omuza çarpıştı. Sosyal medya kullanıcıları Süleyman Soylu’nun Berat Albayrak’a bilerek omuz attığı yorumunda bulundu.

Görüntülerde daha önceleri aralarında kavga ettikleri yönünde iddialar olan iki isimden Süleyman Soylu’nun, tören bittikten sonra makam aracına doğru giderken, Berat Albayrak’a omuz attığı ve daha sonra bakarak güldüğü görülüyor.

İkisinden birini seçecek iddiası

Erdoğan’ın seçim yapmak zorunda kalacağını söyleyen FOX TV Ana Haber sunucusu Fatih Portakal, şu açıklamaları yaptı:

Bu, yolumdan çekil omuzlaşması olmuş! Birkaç ay önce de grupta yer kaosu yaşanmıştı. Böyle giderse #CBErdoğan seçim yapmak zorunda kalacak. Damat mı, şahin Bakan mı?

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa