18:31 - AK Parti’den İsrailli Bakan Ben-Gvir’in tehdit ettiği oyuncu Görkem Sevindik’e destek
18:13 - Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD Başkanı Trump ile telefonda görüştü
22:59 - MHP İstanbul Teşkilatlarında Revizyon: İl ve 39 İlçe Teşkilatı Feshedildi
19:14 - Esenyurt’ta “Emniyet Binası” Tartışması: AK Parti İlçe Başkanı Togay Çoban’dan İBB Hatırlatması
00:17 - Esenyurt’ta Yeşil Alan Krizi: 7 Mahallenin Ortak Nefes Alanı Yapılaşmaya Açılıyor
Görünür olmak isteyenin görünür olmayı eleştirerek görünür olmaya çalıştığı, politikacıların politik olanı ayıplayarak politikacı olduğu bir çağdayız.
Saygın olan her şey kendi kendini yok ediyor. Gelmiş geçmiş en şanslı kuşağız.
21. Yüzyıl tüm zamanların Sindrella’sıdır.
Yan yana gelip muhabbete dalınca “rakıda balığa”, kenarda kalınca “keskin sirkeye” dönen bir toplumda tek ahlâki kaygım, yan yana gelmeyi savunanların yanında olmaktır.
Seçim süreci, ne yaşamak istediğimizi değil,
-biri bizi gözetliyor evinden kimi seçeceğimize döndü. Bu indirgeme ruh sağlığını bozar. Konu kişiler olunca, içimizdeki iyi ve kötüyü, dışardaki adaylara yansıtırız. Sorumluluğu dışarıya atan insan hastalanır.
İnsanı hasta etmeyin!
Her seçimde oylanan şey yaşam tarzıdır, kişiler değil! Hangi yaşam tarzının birlikte yaşamayı kolaylaştıracağını anlatmalı insan, kendini değil. Fikirleri aday göstermeli, kendini değil!
Toplumu hasta etmeyin!
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.