SON DAKİKA

Haber Ekspress

SUYA , YEMEĞE PARA LAZIM

SUYA , YEMEĞE PARA LAZIM
Bu haber 27 Mayıs 2022 - 11:01 'de eklendi.

AK Parti Milletvekili Tülay Kaynarca’dan Büyükçekmece Çarşı içi esnafını şok edecek açıklamalar;

Suya, yemeğe para lazım

Binaya, betona harcayacak para yok

AK Parti İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca, Büyükçekmece çarşı içinden taşınan vergi dairesi ile ilgili şok edici ifadeler kullandı. Kaynarca kendisine yöneltilen soru üzerine öyle yorumlar yaptı ki, dinleyenler şaşkınlıklarını gizleyemedi. “Bizim önceliğimiz su, gıda” diyen Kaynarca “Betona para harcama zamanı değil” diyerek yılladır vergi dairesi bekleyen vatandaşın öfkesinin daha çok artmasına sebep oldu. Yıkım zamanı Büyükçekmece Çarşı esnafı ile görüşen AK Parti Büyükçekmece İlçe Başkanı Murat Çelik, bir yıl içinde kurumun aynı yerinde yeniden faaliyete başlayacağını belirtmişti. Tülay Kaynarca’nın açıklamaları yaptığı sırada yanında olan Çelik, şok açıklamalar karşısında sessizliğini bozmadı.

Dibimizde savaş var

Strateji daire başkanlığı tarafından yerinin onaylandığını açıklayan ve sözlerine başlayan Kaynarca “Çok talihsiz bir dönemden geçiyoruz. Elimizdeki kaynakları binalara değil de, temel ihtiyacımız olan suya ve yemeğe yatırmamız gerekiyor. Vatandaş zaten online sistemle işini görüyor. Burnumuzun dibinde savaş başladı ülke olarak güçlü olmak zorundayız. Bunca yaşanan sıkıntının arasında vergi dairesi elbette önceliğimiz değil” açıklamasında bulundu.

Nebati’ye imza yolladılar ama sonuç yok

Vergi dairesinin şu an için beklemeye alındığını söyleyen AK Parti Milletvekili Tülay Kaynarca’nın bu ifadelerinin vatandaşta nasıl karşılık bulacağı bilinmezliğini koruyor. Yaklaşık üç yıldır direnen ve işleri her geçen gün geriye giden Büyükçekmece Esnafı, yakın zamanda bir imza kampanyası başlatmış ancak Bakan Nurettin Nebati’ye ulaştırılan imzalardan da sonuç gelmemişti. Birçok esnaf işyerini kapatırken, vergi dairesinin yeniden yerine gelmesini bekleyen esnaf, yetkililerden artık kendilerine verilen sözlerin tutulmasını bekliyor.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa