SON DAKİKA

Haber Ekspress

Talep çok kaliteli incir yok!

Talep çok kaliteli incir yok!
Bu haber 05 Eylül 2020 - 13:37 'de eklendi.

Gündem salgın hastalık corona

Lakin

Bir taraftan’da bölgemizde üretim devam ediyor.

Kuraklık daha önce Tire Ziraat Odası Başkanı sayın Halil İbişoglu tarafından ana haber bültenlerine kadar konu edilmişti.

Kurak giden ve mevsim normallerinin çok üstüne çıkan sıcaklar bu kez’de incir üreticisini üzdü.

Bölgemizde bir çok ürün yetişiyor ve pazarlanması için toptanci aracı halci ilçemize geliyor pazar yaratılması bir tarafa üreticiler için çok iyi ama ürünün kalitesi düştükçe üretici tüccar karşısında isteği rakamlara ürününü pazarlıyamıyor.

DEDEDEN TORUNA İNCİR

Kuraklık konusu ile ilgili sorularımızı yanıtlayan Başköy’lü üretici Sami Şengün ; İncir’de kalite ilk zamanlarda herkesi yanılttı ne yazıkki şuan inciri kurak giden mevsim ve mevsim üstü sıcaklar vurdu dağları büyük oranda kuraklık vurdu incirimiz kalite kaybına uğradı şuan tam mevsimi olan incir sezonunun tüm üreticilerine hayırlı olmasını diliyorum diyerek sözlerini tamamladı.

Haber: Çağrı Yöndem

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa