SON DAKİKA

Haber Ekspress

TAMGA Arama Kurtarma’dan Anlamlı Ziyaret( Özel Haber)

TAMGA Arama Kurtarma’dan Anlamlı Ziyaret( Özel Haber)
Bu haber 12 Mayıs 2020 - 1:04 'de eklendi.

Umut Uçar – Tamga Arama Kurtarma Derneği Ve izmir İl Amirliği Anneler Günü dolayısı ile İzmir Narlıdere SAHİL Evleri’nde bulunan SİNEM HUZUREVİ VE YAŞLI BAKIM MERKEZİ’ ni ziyaret etti.

TAMGA ARAMA KURTARMA DERNEĞİ MEDİKAL KURTARMA BAŞKANI VEYİS YILMAZ, TAMGA ARAMA KURTARMA DERNEĞİ İZMİR İL AMİRİ NURAY ERGÖL, TAMGA ARAMA KURTARMA DERNEĞİ EGE BÖLGE AMİRİ ERTAN KÖSEOĞLU ve TAMGA ARAMA KURTARMA DERNEĞİ YURTDIŞI VE YURTDIŞI İLİŞKİLER GENEL BAŞKAN YARDIMCISI MESUT ÖZTÜRK, İZMİR NARLIDERE SAHİL EVLERİ nde bulunan SİNEM HUZUREVİ VE YAŞLI BAKIM MERKEZİ’ ni Anneler Günü sebebiyle ziyaret etmişlerdir.
Yapılan ziyarette Kurum sahibi olan Sinem ŞAHİN ve Kurum Müdürü Emre Deniz YILMAZ la yapılan görüşmede Sponsor olarak ADS GURUP TEKSTIL MARDIN adına Şirket Sahibi olan NURETTIN ADSIZ ın gönderdiği Tıbbi Maskeler ve İl Amiri Nuray ERGÖL tarafından hazırlanan 40 buket çiçek Pandemi nedeniyle huzurevinde bulunan Annelere ve bu Kurumda çalışan Sağlıkçı Annelere verildi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa