SON DAKİKA

Haber Ekspress

TANTUNİNİN KALBİ BODRUM TURGUTREİS MERSİN IRMAK TANTUNİ’DE ATIYOR

TANTUNİNİN KALBİ BODRUM TURGUTREİS MERSİN IRMAK TANTUNİ’DE ATIYOR
Bu haber 23 Temmuz 2020 - 12:34 'de eklendi.

Gıda sektöründe yer alan Mersin Irmak Tantuni, müşterilerine eşsiz tatlar sunuyor. Birçok tantuni çeşidi bulunan Mersin Irmak Tantuni, Bodrum Turgutreis’de müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

BURAYA KIZIMIN ADINI VERDİM.”

Mersin Irmak Tantuni işletme sahibi Sayın Fulya Yaz “Mersin Irmak Tantuni 1.5 yıldır bbu sektörde. Kızımın adını verdim firmaya. Burada sunulan hizmetler arasında et tantunimiz var, tavuk tantunimiz var. Tantuninin orijinali ettir. Tavuk sonradan çıkma. Yoğurtlu tantunimiz var. Yanında servis ettiğimiz kırmızılahanamız, biberimiz ve günlük turşumuz var. Turşuyu kendimiz yapıyoruz.” Diye konuştu.

“EN BÜYÜK FARKIMIZ LEZZET VE GÜLERYÜZLÜLÜK.”

Sayın Fulya Yaz “Aynı zamanda müşterilerimiz dilerlerse dalından kopartıp biber de yiyebiliyor. Bizi rakiplerimizden ayıran en büyük özelliğimiz lezzet ve güleryüzlülük. Burada bir samimiyet, bir sıcaklık var. Bunu gelen tüm müşteriler söylüyor. Mesela Bodrum birçok yerinde birçok tantunici var. Oradan gelen müşterilerin dedikleri tek şey samimiyet, sıcaklık.” Diye ekledi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa