SON DAKİKA

Haber Ekspress

Taze şirkete ballı ihale!

6 Aralık 2019’da kurulan Derman Yaşam Alanları İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, kuruluşundan dört ay sonra Esenyurt Belediyesi’nden 6 milyonluk ihaleyi kaptı. Şirketin sahibi Zafer Bülent Polat kimdir sorusu merak edilirken, şirketin paravan bir şirket olduğu iddiaları ortaya atıldı.

Taze şirkete ballı ihale!
Bu haber 11 Haziran 2020 - 1:42 'de eklendi.

Esenyurt Belediyesi’nden ballı ihale

Derman Yaşam Alanları İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi’nin, 4 ay önce 16 bin TL sermayeyle kurulmasına rağmen Esenyurt Belediyesi’nin 6 milyonluk yardım ihalesini nasıl aldığı merak edilirken, belediye bu konuda resmi bir açıklama yapmaktan uzak duruyor. Bu tarz ihalelerde özellikle yeterlilik istenmezken, adrese teslim ihale şartları oluşturulmasına zemin hazırlanmış oluyor.

Başka ihaleler de aldı mı?

Araştırmalarımızın sonucu bizi sadece bu 6 milyonluk ihaleye ulaştırırken, başka ihaleler de alındığına yönelik iddialar var. Bülent Zafer Polat’ın sahibi olduğu Derman Yaşam Alanları İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Esenyurt Belediyesi’nden kaç liralık ihale almıştır? Başka CHP’li belediyelerden da aynı şekilde ballı ihaleler alabilmiş midir? Soruları cevap bekliyor.

Merkezi Beylikdüzü

Esenyurt Belediyesi’nden kuruluşundan 4 ay sonra 6 milyonluk ihale alabilme başarısı gösteren Derman Şirketi’nin merkezi Beylikdüzü’nün mahallesi olan Gürpınar… Şirketin Ekrem İmamoğlu’yla bağlantılı paravan bir şirket olduğu, bu nedenle CHP’li belediyelerden çok rahat ihale alabildiği iddiaları kulislerde dolaşırken, şirketin yıldızının bir anda parlaması dikkatleri üzerine çekti.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa