SON DAKİKA

Haber Ekspress

Tepki ve Ceza ortaklığı “Yak” müzikseverlerle buluştu

Tepki ve Ceza ortaklığı “Yak” müzikseverlerle buluştu
Bu haber 03 Ağustos 2020 - 13:16 'de eklendi.

Türkçe rap müziğin önde gelen isimlerinden Ceza ve son yıllarda başarılı çalışmalarıyla adından sıkça söz ettiren Tepki, yaz sıcağında gölge etkisi yaratacak “Yak” isimli şarkılarıyla müzikseverlerin karşısına çıktı.

İlk defa bir projede bir araya gelen ikilinin şarkı sözleri, hem gençleri motive ediyor hem de ince masajlar barındırıyor. “Aynı sayın bakanımın da dediği gibi; bana hiç yaklaşmayın” gibi sözleri ile corona gündemine kadar göndermede bulunulan “YAK” şarkısının, Old School Hip Hop ruhunun modern bir sound’la harmanlandığı altyapısı Tepki’nin prodüktörü 93 tarafından yapılmış.

İstanbul Ümraniye Netaş Platoları’nda çekimleri gerçekleştirilen şarkının video klibinin görüntü yönetmenliğini Varol Şahin üstlenirken, yönetmen koltuğunda Vasso ismini görüyoruz. Single kapak tasarımlarında ise Mustafa Tali Aydoğdu imzası bulunuyor.

Avrupa Müzik etiketiyle tüm dijital platformlarda yayınlanan “Yak” isimli çalışmanın video klibi ise Tepki’nin kendi YouTube Kanalı’nda müzikseverlerle buluştu.

Ceza ve Tepki’nin bu özel çalışması “ateş olup karanlığı, ışık olup geceleri yakacak” gibi duruyor.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa