SON DAKİKA

Haber Ekspress

Tesadüf değilmiş!

Geçtiğimiz aylarda bir mekanda kazayla ayağından vurulduğunu söyleyen CHP’li Meclis Üyesi Çoşkun Tanış’ın, vurulmasının arkasındaki nedenlerle alakalı Aksam.com.tr’nin ortaya attığı büyük iddianın konuyla ilgili daha önceden yaptığımız ‘Tesadüfe bak’ başlıklı haberimizi doğru kıldı.

Tesadüf değilmiş!
Bu haber 21 Haziran 2018 - 13:46 'de eklendi.

Akşam gazetesinin haberine göre; Büyükçekmece Belediyesi’nin Başkanvekili ve meclis üyelerinin mekan basma tapeleri ortaya çıktı. Polis, bir olayla ilgili teknik takibe aldığı Yılmaz Güney’i dinlerken şans eseri Büyükçekmece Mimarsinan’daki kafe baskınını aydınlattı. 26 Mart günü Belediye Başkanvekili Ahmet Şahin ve Meclis Başkanvekili Coşkun Tanış ile birlikte Mimarsinan Güney Balıkçısı’na giden CHP’li Meclis üyesi Fahrettin Altıntaş’ın baskını nasıl organize ettiği telefon konuşmalarına yansıdı.

‘ÇOCUKLARI TOPLA GEL’

Güney’i arayan Altıntaş, “Çocukların hepsini topla balıkçının oraya gel. Nerede kaldınız lan! Size güvenip adam öldürmeye gidemeyiz” dediği, Güney’in olaydan sonra bir arkadaşıyla yaptığı telefon konuşmasında ise “Bir sıkıntı vardı onu hallettik” dediği öğrenildi. 4 kişinin yaralanmasıyla sonuçlanan olaydan hemen sonra ise Güney, bir arkadaşının olayda kullandığı silahı kastederek, “Şeyi yok ettin mi?” sorusana “Hı hı hallettim” cevabını verdiği ortaya çıktı. Altıntaş ile Güney bu konuşmalarla ilgili poliste verdiği ifadelerinde “Ranza taşıyacaktık onunla ilgili konuştuk” şeklinde komik bir savunma yaptı. Güney tutuklanırken, Altıntaş adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

KARDEŞİMİN EVİNİ SİLAHLI ADAMLAR BASTI

Şikayetçi Serkan Toprak avukatı aracılığıyla Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı’na dilekçe verdi. Dilekçede, “Olaydan 15 gün sonra yani 9 Nisan 2018 tarihinde dükkanı basmaya gelen kişiler silahlarıyla kardeşimin evine gelip bizi tehdit ettiler” ifadesini kullandı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa