SON DAKİKA

Haber Ekspress

Ticaret Bakanı Çatalca’yı ziyaret etti

Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat, Çatalca’yı ziyaret etti.

Ticaret Bakanı Çatalca’yı ziyaret etti
Bu haber 05 Eylül 2023 - 16:48 'de eklendi.

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat’a dönem içinde Çatalca’ya kazandırılan hizmetler ve yeni projelerle ilgili bilgilendirme gerçekleştirdi. Çatalca adına oldukça verimli geçen toplantı sonrası Başkan Mesut Üner ve Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat Çatalca’da taziye ziyaretinde bulundu.

Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat’ın Çatalca ziyareti sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Mesut Üner; “Ticaret Bakanımız Prof. Dr. Ömer Bolat ile Muratbey mahallemizde merhum Hüseyin Ayız’ın evine taziye ziyaretinde bulunduk. Rabb’im tüm ölmüşlerimizin mekanını cennet eylesin inşallah. Taziye ziyaretimiz sonrası Ticaret Bakanımız Prof. Dr. Ömer Bolat ile birlikte ilçemize yeni projeler kazandırma yolunda istişarelerde bulunduk. Sayın Bakanımıza ziyareti için teşekkür eder, ülkemize hizmet yolunda çalışmalarında başarılar dilerim” dedi

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa