SON DAKİKA

Haber Ekspress

Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran’dan Açıklama

Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran’dan Açıklama
Bu haber 28 Mayıs 2020 - 21:39 'de eklendi.

Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran’dan koronavirüs süreci ile ilgili önemli bir açıklama geldi. Başkan Duran açıklamasında;

Korona virüsle mücadelede normalleşme süreci kapsamında 1 Haziran itibariyle belirlenen kurallar dahilinde normalleşmeye başlıyoruz.

Önceliklerimizin değiştiği, hayatı eve sığdırdığımız, sevdiklerimizle doya doya sarılamadığımız zorlu süreci geride bırakıyoruz.

Tireliler olarak bütün evlerdeki hayatlar daha güzel olsun diye sosyal yardımlarla birlik, beraberlik ve dayanışmanın en güzel örneklerini sergilediğimiz korona ile mücadele günlerini atlatmamızda büyük emek sarfeden en başta sağlık hizmetleri çalışanlarına, polis ve askerimize, halkımızı bilinçlendirmede önemli görev üstlenen basın mensuplarına, muhtarlarımıza, Tire Belediyesi Zabıta, Temizlik, Park Bahçe, İşletme İştirakler, Veteriner İşleri, Koordinasyon, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü çalışanlarına, Aşevi ve Fırın personelimize ve hayırsever Tireli iş insanlarımıza şahsım ve Tireliler adına teşekkür ediyor, vatandaşlarımızdan rehavete kapılmamalarını, sosyal mesafe kuralına riayet etmelerini ve kişisel temizliklerine dikkat etmelerini önemle rica ediyorum…

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa