SON DAKİKA

Haber Ekspress

TİRE BELEDİYESİ İLE TAKED ARASINDA PROTOKOL İMZALANDI

TİRE BELEDİYESİ İLE TAKED ARASINDA PROTOKOL İMZALANDI
Bu haber 18 Mart 2021 - 21:22 'de eklendi.

Tire Belediyesi ile Tire Arama Kurtarma Derneği arasında protokol imzalandı…

Protokole Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran ile TAKED Başkanı Elvan Demirtaş imza attı.

Protokol gereğince olası bir afet durumunda Tire Belediyesi ve TAKED iş birliği içerisinde olacak, Tire Belediyesi gerekli malzeme ve araç teminini sağlayacak. TAKED üyeleri yılın belirli dönemlerinde Tire Belediyesi çalışanlarına acil durum ve afet yönetimi ile ilgili seminer verecek.

TAKED üyelerinin, özellikle son yaşanan İzmir depreminde verdikleri insan üstü mücadele için takdiri hak ettiklerini ifade eden Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran “İlçemizin gurur kaynağı Tire Arama Kurtarma Derneği ile acil durum, afet yönetimi ve afet durumlarında iş birliği içerisinde olmak, gerekli malzeme ve araç temini sağlama gibi konuları kapsayan protokole imza attık. Protokolün hem belediyemize hem de TAKED üyelerine hayırlı olmasını dilerim” dedi.

TAKED Başkanı Elvan Demirtaş gösterdiği ilgi ve imzalanan protokol için Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran’a teşekkür etti.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa