SON DAKİKA

Haber Ekspress

Tire Belediyesi Meclis Üyesi Yalçın Kaya’dan Çağrı

Tire Belediyesi Meclis Üyesi Yalçın Kaya’dan Çağrı
Bu haber 23 Temmuz 2020 - 16:14 'de eklendi.

Tire Belediyesi Meclis Üyesi Yalçın Kaya Tire Belevi Yolu Büyükkale-Küçükkale Mahalleleri Arasında kalan Sazlık&Sarıkavak mevkine giden Üretim Yolu ile ilgili olarak yetkililere çağrıda bulundu.

Karayolları Genel Müdürlüğü Nezdinde Yüklenici Firmaya ve yetkililere çağrımızdır.. Burası Tire Belevi Yolu Büyükkale-Küçükkale Mahalleleri Arasında kalan Sazlık&Sarıkavak mevkine giden Üretim Yolu.. Tire-Belevi Yolu kapsamında yapılan çalışma neticesinde mevcut üretim yolunun üreticilerin isteği ve karayollarının oluru ile Yapılan menfez geçişinin bağlantı yolu, ekim dikimin en hareketli zamanı olmasına rağmen kullanılamamaktadır.. Sayın yetkililer bugüne kadar işlenmemiş arazilerden geçerek ulaşımına sağlayan üreticiler bundan sonra arazisine nereden geçecekler.. Resimlerde düzeltildiğini söylenen menfez geçişinin baştan savma yapılan son halini paylaşıyorum.. Buradan Yolun altına geçecek üreticilerin işmakineleri ile bu baştan savma yapılan sözde bağlantı yolunun tehlike arzettiğini hatırlatır yol çalışmasının ivedilikle gözden geçirilip bu yolu kullanan üreticilerin can ve mal güvenliğini tehlikeye atmayacak şekilde biran önce çözüme kavuşması için siz yetkilileri uyarıyoruz.. Burada Oluşacak Herhangi bir olumsuzluk sizlerin boynunda vebal olarak kalacaktır..

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa