12:40 - Abla Doku’dan korkunç iddia: Gülistan tek değil, bir sürü genç kıza zarar vermişler
12:34 - İran, Hürmüz Boğazı’nı yeniden kapattı
21:59 - Kahramanmaraş saldırganı İsa Aras Mersinli , sessiz sedasız toprağa verilmiş
21:48 - Gülistan Doku soruşturmasında bir tutuklama daha
22:29 - Okula saldırı düzenleyen saldırgan, önceden arkadaşlarını tehdit etmiş
Kadın çalışanlar için yıllık izinleri harici ayda bir gün ilave izin vermesiyle sendikalar tarafından “Kadın Dostu Belediye” olarak nitelendirilen Tire Belediyesi yine farkını ortaya koydu.
Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününde kadın personele izin verdi. Kadınların izin yapacağı günde Tire Belediyesi’nde sadece erkekler çalışacak.
Tire Belediyesi olarak kadın çalışanlara karşı her zaman pozitif ayrımcılık gösterdiklerini belirten Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran “Bir toplumun çağdaşlığı onlara gösterilen nezaketle ölçülür. Erkek çalışanlara nazaran kadın çalışanlarımıza ilaveten ayda bir gün fazla izin hakkı veriyorduk, buna bir de 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününü de ekledik. O günü gönüllerince geçirsinler, günleri şimdiden kutlu olsun ” dedi.
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.