SON DAKİKA

Haber Ekspress

Tire Neslişah Konakları Tire Belediyesinden Şikâyetçi!

Tire Neslişah Konakları Tire Belediyesinden Şikâyetçi!
Bu haber 21 Kasım 2020 - 12:08 'de eklendi.

İzmir ili Tire ilçesi merkez Fatih Mahallesi Deva Sokak ve Buhar Sokak’a ait yolun asfaltlanması Tire Belediyesi tarafından devamlı söz verilmesine rağmen yaklaşık iki yıldır yapılmadı…

31 Mayıs 2019 tarihinden başlayarak bu iki sokak üzerindeki 46 dairelik Neslişah Konakları sakinlerine oturma müsaadesi Tire Belediyesi tarafından verilmeye başlandı.

Yol bedelleri Tire Belediyesine ödenmiş olmasına karşın ve site sakinleri tarafından Tire Belediyesi ve Belediye Başkanı Salih Atakan Duran’a defalarca talep bildirilmesine rağmen vatandaşın haklı talebine duyarsız kalınmış ve kulak tıkanmıştır. İki yıldır, yol yapımı gibi belediyelerin asli görevini Tire Belediyesi yerine getirmeyerek vatandaşa hizmet sunmamış, üstelik pandemi sürecinde olunmasına karşın; yazın toz, kışın çamur durumuyla bu sokaklarda oturanları karşı karşıya bırakıyor.

İki yıldır belediye yetkilileri ile temas kurulmasına karşın site sakinlerinin çabaları sonuçsuz kaldı.

İki yıldır 500 metre uzunluğundaki yolu asfaltlamamak için direnen Tire Belediyesi, vatandaşı mağdur ediyor ve bu tutum artık site sakinleri tarafından tepkiyle karşılanıyor.

Tire Belediyesinin bu duyarsızlığının sebebine dair pek çok iddiadan biri de “O semtlerin eski belediye başkanının imara açtığı yerler diye görmezlikten gelindiği”. Site sakinleri “Eğer bu iddia şayet doğru ise büyük bir skandalla karşı karşıyayız, önümüzdeki seçimde ona göre cevabımızı veririz” diyor.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa