SON DAKİKA

Haber Ekspress

Tolga Kuru: Ablan Star Bebeğim

Ünlü organizatör Tolga Kuru yeni single ‘Votka’ ile yaza damgasını vuracak…

Tolga Kuru: Ablan Star Bebeğim
Bu haber 05 Mayıs 2023 - 10:59 'de eklendi.

Tv8’de ‘Zuhal Toplal’la Yemekteyiz’ programına katılıp postiş saçını çıkartıp yere vuran ve bir anda Türkiye ve sosyal medya gündemine oturan, ünlüsünden ünsüzüne paylaşımlarıyla sosyal medyada rekor kırarak gönüllerin birincisi olan Tolga Kuru, dur durak bilmeden hızla yoluna devam ediyor.

Söz ve müziği DJ Emre Aşık’a ait olan ‘VOTKA’ isimli single çalışmasıyla tüm dijital platformlarda yerini alan ünlü organizatör ve şimdinin şarkıcısı Tolga Kuru, yakında çıkacak klibiyle de çok yakından ilgileniyor.

Klip yönetmenliğini Türkiye çapında tanınan ünlü yönetmen Kerem Sırlan ve Emre Aşık üstleniyor. Yakın zamanda saçıyla patlayıp gündem olan Tolga Kuru, yeni şarkısı ‘Votka’ ile de saçı gibi patlayıp şarkısının her yerde çalması bekleniyor.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa