SON DAKİKA

Haber Ekspress

TRAKYA VE BALKANLILAR MÜEZZİNOĞLU İLE BULUŞTU

Eski sağlık bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu Esenyurt’ta bir dizi ziyaretler gerçekleştirerek hemşerileri ile bir araya geldi.

TRAKYA VE BALKANLILAR MÜEZZİNOĞLU İLE BULUŞTU
Bu haber 10 Mart 2024 - 0:55 'de eklendi.

Bakan Müezzinoğlu’nun ilçede yaptığı ziyaretlere Esenyurt AK Parti Belediye Başkan Adayı Hamit Öncü, İlçe Başkanı Harun Özer, belediye meclis üyesi adayları Engin Karaboz ile Kenan Kula da katıldı.

Eski Bakan Dr. Mehmet Müezzinoğlu ilk önce Kuruçeşme Trakyalılar Derneğine misafir olurken, ardından Örnek Mahallesi Balkanlılar Derneğinde hemşerileri ile buluştu.

“HAMİT BAŞKAN GELDİ, YENİDEN HİZMET GELECEKTİR”

Mehmet Müezzinoğlu katıldığı programlarda Esenyurtluların yeniden hizmet ve vizyon projeler ile buluşması için belediye başkan adayı Hamit Öncü için destek verilmesi gerektiğini söyledi.
Müezzinoğlu, “Esenyurtlu değerli hemşerilerimin yeniden belediye hizmetlerini tam teşekküllü alabilmesi için işte tecrübesi, hizmet etme becerisi ve beyefendi kişiliği ile Hamit Öncü geldi. İnşallah siz değerli hemşerilerim 31 Mart belediye seçimlerinde Hamit başkanı yanlız bırakmayarak, bu hizmetleri göreceğimize canı gönülden inanıyorum” dedi.

ÖNCÜ “VİZYON PROJELERİMİZ HAZIR”

Ziyaretlerde konuşma yapan Esenyurt AK Parti Belediye Başkan Adayı Hamit Öncü, belediye başkanı olduğu takdirde hayata geçireceği proje ve hizmetlerden bahsetti.
Hamit Öncü geçmişte Kıraç Belediyesi başkanlığı döneminde kısıtlı imkanlara rağmen çok sayıda sağlık ocağı, kreş okul ve sosyal donatı alanları hizmete açtığını belirtti.
31 Mart seçimleri ardından Esenyurt’ta eğitim, sağlık, çevre, spor, bilim ve teknoloji, sosyal ve kültürel  alanlarda vizyon projelerinin hazır olduğunu söyledi.

YEŞİL ESENYURT’UN ANTREMANINI ZİYARET

Programların ardından Eski Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, Belediye Başkan Adayı Hamit Öncü, İlçe Başkanı Harun Özer ve beraberlerinde ki heyet Esenyurt’un köklü spor kulüplerinden olan Yeşil Esenyurt Spor Kulübü’nün gece antremanını ziyaret ettiler. Müezzinoğlu ve Öncü antreman yapan futbolcu ve kulüp yöneticileri ile sohbet ettiler.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa