SON DAKİKA

Haber Ekspress

Tuğba Çavdar Ünlü Bir Tekstil Firması İçin Kamera Karşısına Geçecek

Ünlü bir tekstil firmasından aldığı teklif ile Tuğba Çavdar uzun zaman sonra tekrar kamera karşısında olacak.

Tuğba Çavdar Ünlü Bir Tekstil Firması İçin Kamera Karşısına Geçecek
Bu haber 24 Ekim 2018 - 16:37 'de eklendi.

Güzel model ve sunucu Tuğba Çavdar güzelliği ile bütün dikkatleri her zaman üzerine çekmeyi başarıyor. Yakın zamanda ünlü bir tekstil firmasından teklif alan Çavdar, bahsi geçen tekstil firmasının katalog çekimleri ile boy gösterecek.

Başarılı ve güzel sunucu daha önce; Kanal T, Kanal 34, ATV Avrupa ve Number One gibi kanallarda programlar sunmuş ve birçok organizasyonda da başarılı sunumları ile hafızalarda yer etmişti.

Birçok firmadan katalog çekimi için modellik teklifi alan güzel sunucu, teklifleri geri çevirdiğini, fakat bu ünlü tekstil firmasından gelen teklifi geri çevirmek istemediğini belirtti.

Tuğba Çavdar bundan sonra gelen modellik tekliflerini değerlendireceğini ve moda dünyası içerisinde de yer alacağını vurguladı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa