SON DAKİKA

Haber Ekspress

TUĞÇE ŞEN BAŞ VE BURCU BİNGÖL’DEN AMASYA İZLENİMİ

TUĞÇE ŞEN BAŞ VE BURCU BİNGÖL’DEN AMASYA İZLENİMİ
Bu haber 02 Nisan 2021 - 1:03 'de eklendi.

Belediye Başkanı Mehmet Sarı’nın öncülüğünde Amasya’ya gelen Milliyet Tatil Seyahat yazarları Tuğçe Şen Baş ve Burcu Bingöl, 3 gün boyunca şehrin kültürel, tarihi ve gastronomi alanlarını tanıttılar.

Belediye Başkanı Mehmet Sarı öncülüğünde tüm şehri gezen Milliyet Tatil Seyahat yazarları Tuğçe Şen Baş ve Burcu Bingöl, 3 gün boyunca Amasya’nın tarihi, kültürel ve gastronomi alanındaki noktalarını gezerek, keşfettiler.

‘AMASYA’YI HERKES GÖRMELİ’
Milliyet Seyahat Yazarı Tuğçe Şen Baş; “Gittiğim yerlerde kaldığım otelleri, Gastronomi ve kültür anlamında şehirleri tanıyorum. Ve beni takip eden sosyal medyadaki seyahat severlere bu izlenimlerimi aktarıyorum. Amasya’mızın kültürel ve gastronomi anlamında çok önemli bir yer olduğunu düşünerek, tarihi şehri ziyaret ettim. Burada Burcu ile birlikte keyifli ve dolu dolu 3 gün geçirdik. Tarihi, kültürü ve mutfağının zenginliklerini de keşfettiğimiz Amasya’yı her kesin gelip görmesini tavsiye ediyoruz. Şehri keşfetmemizde bizlere desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanımız Mehmet Sarı Bey ve ekibine çok teşekkür ediyorum” dedi.

‘AMASYA AÇIK HAVA MÜZESİ’
Daha sonra konuşan Milliyet Seyahat Yazarı Burcu Bingöl ise; “Pandemi sürecinin ardından ilk seyahatimiz Amasya’ya oldu. Pandemi den dolayı bu seyahat benim için bir dezavantaj olarak sonuçlandı. Çünkü ben şehri genel anlamda tanıtmayı seviyorum. Gastronomi anlamında maalesef ki deneyimlerimiz olamadı. Gezdiğim şehirlerde o şehrin dokusunu hissedebileceğim otellerde konaklamayı, o şehre özgü lezzetler varsa onları tatmayı, şehrin yerel insanı ile tanışmayı, halka karışmayı ve gezilecek görülecek yerleri bir bütün halinde hissetmeyi istiyorum. Yöresel lezzetleri çok fazla tatmasak ta kültürel anlamda Amasya gerçekten çok dolu bir şehir. Çok keyifli bir seyahatti bizim için, çok güzel yerler gördük. Amasya bence bir açık hava müzesi, herkesin bu şehri gelip görmesi gerektiğini düşünüyorum.” diye konuştu.

Amasya başta olmak üzere Türkiye’yi karış karış gezen gezginlerimizi takip edip, onların gözünden görüp, gezmek isterseniz @bakmadangezme ve @bujuyollarda isimleriyle instagram hesaplarından takip edebilirsiniz.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa