20:16 - MUSTAFA NECATİ IŞIK’TAN BEYLİKDÜZÜ BELEDİYESİ’NE SERT TEPKİ: “İLK AÇILDIĞI GÜNKÜ GİBİ DEĞİL!”
10:14 - Beylikdüzü Emekliler Lokali’nde İhmal İsyanı: “Çöpler Dağ Gibi, Yaşlılarımız Kaderine Terk Edildi!”
19:53 - Özgür Özel’in Yeni Partisi Anketlerde Zirveyi Zorluyor: CHP’yi Geride Bıraktı
19:51 - Fatih Erbakan’dan İttifak Açıklaması: “Seçimlere Tek Başına Girmeliyiz”
19:49 - CHP’de Yeni Parti Tartışmaları ve Sinem Dedetaş’ın Kararı: Gürsel Tekin’den Açıklamalar
Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli başkanlığında Mayıs ayı ilk oturumu gerçekleşen Belediye Meclisi’nde ilklere imza atıldı.
Turan Hançerli’nin başkanlığında toplanan Belediye Meclisi’nde, Avcılar Belediyesi tarihinde bir ilk gerçekleşti. 10-16 Mayıs Dünya Engelliler Haftası öncesinde gerçekleştirilen meclis oturumu, farkındalık yaratmak amacıyla işaret dili ile tercüme edildi.
‘Şeffaflık’ kararı meclisten oy birliğiyle geçti
Her fırsatta, şeffaf belediyecilik anlayışını Avcılar’da hakim kılacağını vurgulayan Başkan Hançerli’nin gerçekleşecek tüm meclis oturumlarının canlı yayınlanması için sunduğu teklif, oy birliğiyle kabul edilerek bir ilke daha imza atıldı. Bu kararla Avcılar halkı, Avcılar Belediyesi’nin sosyal medya hesaplarından tüm meclis oturumlarını canlı olarak izleyebilecek.
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.