SON DAKİKA

Haber Ekspress

TURGAY TANÜLKÜ’NÜN 101 ÇOCUKLU HİKAYESİ

TURGAY TANÜLKÜ’NÜN 101 ÇOCUKLU HİKAYESİ
Bu haber 18 Haziran 2021 - 22:37 'de eklendi.

Sektöründe Öncü Firmalardan Hava Kent Konut Yapı Kooperatifi, Babalar Günü Reklamı için usta oyuncu Turgay Tanülkü ile Anlaştı…

Babalar günü için hazırlanan reklam filminin ön hazırlık süreci ve senaryo aşaması titizlikle profesyonel bir ekip tarafından yürütüldü. Bir haftalık ön hazırlık sürecinden sonra çekimler; İstanbul’un Beyoğlu, Balat ve Galata bölgelerinde gerçekleşti.

Tamamen gerçek hayat hikayesinin yansıtıldığı reklam filmi dijital mecralardan bugün itibariyle yayınlanıyor.Reklam filmi Turgay Tanülkü’nün ilk baba olma kararını verdiği cezaevi günlerini anlatmasıyla başlıyor.
Lokal reklam ajansının hazırladığı Babalar Günü filminin çekiminde saka kuşlarının göklere salınmasıyla hikaye daha da anlamlı hale geliyor.

Başarılı oyuncu Turgay Tanülkü’nün 26 evladıyla geniş bir çekirdek ailesi, hayatına dokunduğu ise toplam 101 çocuğu var.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa