SON DAKİKA

Haber Ekspress

Türkü severler Büyükçekmece’de nostaljiye yolculuk yaptı

Türkü severler Büyükçekmece’de nostaljiye yolculuk yaptı
Bu haber 26 Nisan 2019 - 10:35 'de eklendi.

Büyükçekmece Belediyesi tarafından 2000 yılında kurulan “Büyükçekmece Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu” türkü severlere nostalji dolu bir gece yaşattı.

Konsere katılan sanatsever Büyükçekmeceliler koro şefi Neslinay Çınar yönetiminde gerçekleştirilen konserde adeta müzik ziyafeti yaşadı.

Türkülerle geçmişe yolculuk yapan vatandaşlar 19 yıldır şarkılarını Büyükçekmeceliler için seslendiren Büyükçekmece Belediyesi Türk Halk Müziği Korosunu konser bitiminde dakikalarca ayakta alkışladı.

“Bu güzel türküleri dinlemek ruhumuzu dinlendirdi”

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ü temsilen konsere katılan Belediye Başkan Danışmanı Tarihçi – Yazar Sacide Bolcan, “Türkülerle bizlere nostalji dolu bir gece yaşatan koromuza teşekkür ediyorum. Yoğun iş temposunun ardından bu güzel türküleri dinlemek ruhumuzu dinlendirdi. Büyükçekmecelilerin sanata olan bu ilgisini görmek de gururlandırdı. Başta koro şefi Neslinay Çınar olmak üzere tüm koristlerimize ve saz ekibine teşekkür ediyorum” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa