SON DAKİKA

Haber Ekspress

Ülkemizin üzerine namlu doğrultmuşlar

Ülkemizin üzerine namlu doğrultmuşlar
Bu haber 04 Ağustos 2022 - 11:42 'de eklendi.

Beylikdüzü Vatan Partisi kahvaltıda buluştu. Büyük bir katılım ile gerçekleştirilen kahvaltıya Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek’te katıldı. Ülke siyasetine ilişkin önemli açıklamalarda bulunan Perinçek “Ülkemizin üzerine doğrultulan namluları görüyoruz. Ekonomik koşullar hepimizi zorluyor ancak Türk Milleti her zaman en büyük zorluklardan büyük mücadeleler sonunda çıkmıştır” ifadelerine yer verdi.

Plan yapanların tezgahı bozulacak

Türkiye’nin dış güçlerden ve içerideki işbirlikçilerinden çok çektiğini belirten Doğu Perinçek’in konuşmaları sık sık alkışlarla kesilirken, salondaki coşku ise görülmeye değerdi. Kahvaltıya vatan Partililer’in yanı sıra çok sayıda STK temsilcisi de katılım gösterdi. Toplantıya katılan bir diğer isim ise eski Beylikdüzü Belediye Başkanı Vehbi Orakçı oldu. Orakçı’nın salonda bulunması birçok kişi tarafından şaşkınlıkla karşılandı. Coşkulu kalabalığa hitap eden Perinçek “Türk Milleti her zaman en büyük zorluklara göğüs germiş, kadim bir millettir. Şimdi yine ülkemiz üzerinden planlar yapılmaktadır ancak Vatan Partisi tüm hain planların dimdik karşısındadır” dedi.


Karamsar söylemlere bakmayın

Açıklamalarına devam eden Perinçek “Ülke olarak önümüzde çok zor bir dönem var. Bizler biliyoruz ki millet olarak bu dönemlere son zamanlarda çok sık rastlıyoruz. Ekonomik olarak, siyasi olarak, diplomatik olarak bizi köşeye sıkıştırmak isteyenlere bu millet en büyük tokadı atacaktır. Biz bilimsel, tarihsel olarak baktığımızda zorluklardan büyük çözümlerle çıkışı görüyoruz. Türkiye bu zorluklardan büyük çözümlerle, devrimci çözümlerle çıkacak. Onun için televizyonlarda devamlı karamsar söylemlere bakmayalım. Tarihimize baktığımız zaman Türk Milleti zorluklardan kayaları yararak çıkmış. Şimdi önümüzde yine o büyük çözüm var” diyerek sözlerini noktaladı.

Emperyalizme direniş sürecek

Dr. Doğu Perinçek’in ardından alkışlar içerisinde konuşmasını yapmak için kürsüye gelen Vatan Partisi İstanbul İl Başkan Yardımcısı Barbaros Bahçelioğlu ise salondaki tüm misafirlere teşekkür ederek konuşmasına başladı. Bahçelioğlu konuşmasında “Bizler bu ülkenin en köklü partilerinden birinde siyaset yapan şanslı insanlarız. Tarih bize zorluklar karşısında sonuna kadar mücadele etmeyi öğretti. Ortak noktalarımız, hayata bakış açılarımız aynı. Biz emperyalizmin karşısnda duran, emeği sonuna kadar savunan ve  birbirine inanmış insanlarız. Elbet ülkemizin üzerinde gezen kara bulutlar dağılacaktır. Elbet bu milletin öz çocukları biz buradayız diyeceklerdir” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa