SON DAKİKA

Haber Ekspress

Ülkü Ocakları Genel Merkez Yönetimi belirlendi

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım yönetimini belirledi. İstanbul Güngören’den Ömer Şanlı Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığına getirildi.

Ülkü Ocakları Genel Merkez Yönetimi belirlendi
Bu haber 30 Temmuz 2020 - 8:10 'de eklendi.

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım yönetimini belirledi. İstanbul Ülkü Ocakları 5. Bölge Başkanlığı ve Güngören Ocak Başkanlığı görevlerinde bulunan Ömer Şanlı da Genel Başkan Ahmet Yiğit Yıldırım’ın yönetiminde görev aldı.

Türk Kültür Coğrafyasının araştırılması, Türk Dünyasına yönelik çalışmaları ile bilinen Deniz Güzelay Ülkü Ocakları Genel Başkan Yardımcısı oldu.

İstanbul Ülkü Ocakları Başkan Yardımcılığı görevinde bulunan, 5. Bölge Başkanlığı ve Güngören Ocak Başkanlığı görevlerinde bulunan Ömer Şanlı Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığına getirildi.

İstanbul Ülkü Ocakları 2.Başkanlığı yapan Zekai Pınarbaşı da Ülkü Ocakları Genel Başkan Yardımcısı oldu.

Muhammed Suat Uzun ise Genel Sekreter olarak görevlendirildi.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa