SON DAKİKA

Haber Ekspress

UMUT PARTİSİ GENEL BAŞKANI ABDULKADİR BOZKURT’UN BAYRAM KUTLAMA MESAJI

UMUT PARTİSİ GENEL BAŞKANI ABDULKADİR BOZKURT’UN BAYRAM KUTLAMA MESAJI
Bu haber 28 Temmuz 2020 - 22:13 'de eklendi.

Umut Uçar- Umut Partisi Genel Başkanı Abdulkadir Bozkurt Kurban Bayramı dolayısı ile bir kutlama mesajı yayımladı. Bozkurt mesajında;

Bayramlar; sevinç, yardımlaşma ve dayanışma duygularının üst noktaya çıktığı, kırgınlıkların ve küskünlüklerin son bulduğu, barışın, kardeşliğin ve huzurun hakim olduğu yaşlıların, yoksulların, hastaların daha çok hatırlandığı özel günlerdir. Mübarek kurban bayramında tüm güzel duyguların toplumumuzun tüm kesimlerine yayılmasını sağlamak birlik ve beraberliğimizin daha da güçleneceği daha nice bayramlar olması dileğimdir. Tüm halkımızın ve islam aleminin mübarek kurban bayramını kutlarken bayramın tüm insanlığa huzur, barış ve kardeşlik getirmesini temenni eder iyi bayramlar dilerim.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa