SON DAKİKA

Haber Ekspress

Ünlü manken Duygu Çakmak Lübnan’da Türkiye’yi temsil edecek

Ünlü manken Duygu Çakmak Lübnan’da Türkiye’yi temsil edecek
Bu haber 10 Mart 2021 - 0:37 'de eklendi.

‘Miss And Mr. Fashion TV 2020 Turkey’ yarışmasında dereceye giren Duygu Çakmak, ‘Miss Europe’ yarışmasında Türkiye’yi temsil etmek için Lübnan’a gidiyor…

Defilelerin ve katalog çekimlerinin aranılan ismi ünlü manken Duygu Çakmak, 20 Mart-1 Nisan tarihleri arasındaki 12 günlük kampın ardından 50 ülkeden gelen güzellerle finalde yarışacak.

Mankenliğin yanı sıra İletişim Bilimleri alanında lisans üstü eğitimine devam eden Duygu Çakmak, İngilizce ve Almanca biliyor. 20 Mart – 1 Nisan tarihleri arasında Lübnan’da kalacak olan Duygu Çakmak “Türk kadınlarının zerafetini tüm dünyaya göstermek istiyorum” dedi.

2019 yılında Best Model Of Turkey” yarışması finalisti olan Duygu Çakmak, geçtiğimiz günlerde kış aylarında oluşan doğal güzelliklere ve bölgeye dikkat çekmek için Tunceli Munzur Dağı’nda kamera karşısına geçerek birbirinden çarpıcı moda fotoğraflarındaki pozlarıyla ilgi odağı olmuştu.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa