SON DAKİKA

Haber Ekspress

Unutulmaz eserler Büyükçekmece’de seslendirildi

Unutulmaz eserler Büyükçekmece’de seslendirildi
Bu haber 02 Mayıs 2019 - 10:32 'de eklendi.

Mimarsinan Hoş Seda Musiki Derneği muhteşem performansıyla vatandaşlara unutulmaz bir konser keyfi yaşattı.

Büyükçekmece Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen “Bahar Kardelenleri” Türk Sanat Müziği Konserine musiki severlerin ilgisi yoğun oldu.

Türk sanat müziğinin unutulmaz şarkılarını seslendirildiği konser gece sonunda sanatseverler tarafından dakikalarca alkışlandı.

“Örnek bir ilçe olmaya devam edeceğiz”

Büyükçekmecelilerin kültür ve sanata olan sevgi ve saygısını görmekten ötürü mutluluk duyduğunu belirten Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “Kültür ve sanatta başkent olmamızın en büyük nedeni büyük Büyükçekmece ailemin sanata olan ilgisidir. Büyükçekmeceliler aydın insanlardır. Kültür ve sanat denildiği zaman Büyükçekmece’de akan sular durur. Kültür ve sanat çalışmalarımızla örnek bir ilçe olmaya devam edeceğiz” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa