SON DAKİKA

Haber Ekspress

USBOD Ege Bölge Şube Başkanlığı’na Önemli Atama

USBOD Ege Bölge Şube Başkanlığı’na Önemli Atama
Bu haber 11 Ağustos 2020 - 19:24 'de eklendi.

Umut Uçar- Ulusal Sanat ve Sanatçılar Birliği Oluşum Derneği Genel Merkezi’nden Ege Bölge Şube Başkanlığı’na önemli bir atama gerçekleşti.

Sanatsal yaşam ve etkinliklerin geliştirilmesi, güçlendirilmesi ile ilgili güç birliği içinde sanat ve sanatçıya destek vererek sanat eserlerinin korunması, sanatçıların bir araya getirilerek birlik ve dayanışma ağının oluşturulması amacıyla kurulan derneğin Ege Bölge Şube Başkanlığı’na  Atamızın İzinde Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Nesrin Avlunyalı atandı.

USBOD Genel Başkanı Nevzat Taşkıran bir açıklama yaptı. Başkan Taşkıran açıklamasında;

BİZ NİÇİN NEDEN VARIZ

Bizim kurulma amacımız sanatçıların her döneme uygunluk sağlayan bir zihniyet yapısı ile hareket etmesini değil, sanatçıların sanatına ve emeğine sahip çıkarak onların vermek istediği modern sanat, özgür dünya algısına sahip çıkmaktır.

Ve

Hiç kimsenin maksadına ve amacına hizmet etmeden, toplumun geneline duruşu ve karakteri ile bütünleşmiş bir sanatçı yapısını oturtup, fikir ve el işçiliği ile topluma büyük hareket alanı sağlayan, yüreği ve vicdanı insanlık kokan cesur, akıllı idealist her sanatçıyı bu düşünce merkezinin ekseninde toplamaya çalışıyoruz.

Barışın ve sevginin tesis edilmsesiyle yeni ufuklar açacak olan sanatı dostluk ve kardeşlik anlayışı ile ülke geneline  kazandırmak çabasıyla diyorum ki ;

Gelin Yüreklerimiz Yeniden Birleşsin, Ellerimiz Yeniden Kavuşsun Birbirine,

Halkın Kucakladığı, Halkını Kucaklayan Sanatçı Olmak Adına

Yaşasın Sanat Diyoruz.

Bugünün Türkiye’sinde acil olan ve harekete muhtaç kalınan nokta işte bunlardır. Yüksek ahlak ve yüksek medeniyet,  Atatürk ile özdeşleşmiş akılcı zihniyet ve o bakış açısıyla birleşmiş güçlü  sanatçıları bu çatının altında birleşmeye davet ediyoruz.

Biz Sizinle Güçleneceğiz,

Çünkü Biz Birlikte Güçlüyüz…’’

USBOD Ege Bölge Sorumlusu Şube Başkanı olarak atanan Nesrin Avlunyalı’da kısa bir açıklama yaptı. Avlunyalı açıklamasında;

‘‘  Ulusal Sanat ve Sanatçılar Birliği Oluşum Derneği Ege Bölge sorumlusu şube başkanı olarak atanmam vesilesi ile bana bu onurlu görevi veren derneğimizin Genel Başkanı Sayın Nevzat Taşkıran’a teşekkür etmek istiyorum. Sanata her zaman Evet’’ diye konuştu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa