SON DAKİKA

Haber Ekspress

Uşşaki Cemaati şeyhi Fatih Nurullah kız çocuğuna istismardan tutuklandı

“Hele İslami devlet olsun, en güzel sarığı biz saracağız. Devletin kontrol mekanizmalarında olalım” diyen Uşşaki Cemaati şeyhi Fatih Nurullah 12 yaşındaki kız çocuğuna istismardan tutuklandı. Müritleri, şikayetçi olan babayı döverek kolunu kırdı.

Uşşaki Cemaati şeyhi Fatih Nurullah kız çocuğuna istismardan tutuklandı
Bu haber 02 Eylül 2020 - 16:32 'de eklendi.

12 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismar 

Uşşaki tarikatı şeyhi Fatih Nurullah’ı tekrar gündeme taşıyan konu, korkunç bir taciz olayı. Tarikatındaki bir kadının 12 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismarda bulunan Fatih Nurullah’ın Sakarya’nın Akyazı ilçesinin Kuzuluk mahallesindeki dergahı Perşembe günü jandarmalar tarafından basıldı. Gözaltına alınan Fatih Nurullah tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kızın ifadesi kan dondurdu 

Fatih Nurullah’ın taciz ettiği küçük kızın uzmanlar eşliğinde alının ifadesi kan dondurdu. İfadede, 12 yaşındaki Y. A. Temmuz ayında yaşanan cinsel istismarı anlatırken şu ifadeleri kullandı:

*“Olayın olduğu gün Fatih isimli kişi annemin telefonuna saat 20:30 – 21:00 arasında çay istediği şeklinde mesaj atmıştı. Ben de ona çay götürmüştüm. Bana ‘herkes kapıyı çalarak girer, sen çalmadan da girebilirsin’ dedi. Sonra bir şeyler daha istedi ben de getirmek için aşağıya gittim. İstediklerini götürmek için tekrar yukarı çıktım. Evin salonundaydık. Üst katta ben ve Fatih’ten başka kimse yoktu. Beni bana bir şey demeden dudağımdan öptü ben ona bir tepki vermedim. Çünkü korkmuştum. Ben üst kata çıktığım zaman her fırsatta beni öperdi ve anneme babama söylememem konusunda bana telkinde bulunurdu.”

 “Kıyafetlerimi diz kapaklarımın altına kadar indirip…” 

*“…Tekrar yukarıya Fatih’e çay götürdüm. Bana ‘şimdi İstanbul’a gideceksin, yokluğuna nasıl dayanacağım’ dedi ve beni yine dudağımdan öptü. Kıyafetimin üzerinden göğüslerime dokundu ve elini çekti. Kıyafetlerimi diz kapaklarımın altına kadar çıkarttı. Eliyle ön kısmına dokundu bu sürtünme şeklinde olmuştu, 5 dakika kadar sürmüştü.

“Benden de kendisini okşamamı istiyordu”

*”Benden de aynı şekilde yapmamı, özel bölgesini okşamamı istedi. Ben başımdan gitmesi için uyuyor taklidi yapıyordum. Bu iki kez oldu. İkincisinde kıyafetlerim üzerimde iken özel bölgeme elini dokunup çekti. Herhangi bir acı hissetmedim. Sonra beni koltuğa yatırdı. Sonra arka kısmımı da elledi ve öptü. Fatih’in üzerinde beyaz elbise gibi bir şey vardı. Oturdu ve elbisesini kaldırdı. Özel bölgesini gösterdi. Bana ‘özel organımla bir şeyler yapmak ister misin’ dedi.”

“Bu olaylar aramızda kalacak, insanlara ayıp olur” 

*”Ben korktuğumdan gitmek istedim. Ancak ve bağırdı ve beni çağırdı. Bana ‘bu olaylar aramızda kalacak, insanlara ayıp olur’ dedi. Ben de daha önce onun isteği ile kilitlediğim kapıyı açıp annemin yanına gittim. Ağlamaya başladım. Annem ne olduğunu sordu ancak o sırada anneme anlatmadım. Başka bir şeyler uydurdum. Fatih her sabah sabah namazına giderken beni omzumdan öpüp, pantolonumu indirip, ön bölgemi okşardı…”

Dergah kapatıldı… Hesaplarını kendileri kapadı 

Uşşaki Tarikatı liderinin tutuklanması sonrasında, dergahları da kapatıldı. Çirkin olay sonrası Uşşaki Tarikatı twitterdaki tüm hesaplarını ve Fatih Nurullah’ın fotoğraflarını sildi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa