SON DAKİKA

Haber Ekspress

UYANIK İKİLİ

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık tarafından Beylikdüzü Atatürk Bulvarı’nda başlatılan yol çalışmasının, İmamoğlu’nun inşa ettiği ve ortağı olduğu binaları teğet geçmesine tepki gösteren Vatan Partisi Beylikdüzü İlçe Başkanı Erol Öztürk, İmamoğlu ile Çalık’ı ‘Uyanık İkili’ olarak tanımladı.

UYANIK İKİLİ
Bu haber 27 Haziran 2020 - 10:10 'de eklendi.

Vatandaşların daha kaliteli ve daha konforlu seyahat etmesi için Beylikdüzü Atatürk Bulvarı’nda trafik düzenleme çalışması başlattıklarını iddia eden İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu ile Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık’a, Vatan Partisi Beylikdüzü İlçe Başkanı Erol Öztürk tepki gösterdi.

“İMAMOĞLU, AĞAÇ KATLİAMCISI BİR MÜTEAHHİTTİR”

İmamoğlu’nun ağaç katliamcısı bir müteahhit olduğunu dile getiren Öztürk; “İnşa ettiği tüm binalarda yeşil alan işgali var. Beykonakları, İmamoğlu 1, İmamoğlu 2 ve Zigana Evleri sitelerinin tamamında yeşil alanı işgal etti. Ortağı olduğu Park Teras AVM ile Beycity’nin önündeki yeşil alanlar da işgal edilmiş vaziyette. Korulukta 50 yıllık yüzlerce çam ağacını ranta kurban etti! Saymakla bitmez… Beylikdüzü Beylikdüzü olalı bunlar gibi yeşil alan ve ağaç düşmanı belediye başkanları görmedi” diye konuştu.

“VATANDAŞLARI APTAL YERİNE KOYUYORLAR”

Ağaç katliamının durdurulması için Bizimkent Sitesi sakinlerinin başlattığı imza kampanyasını desteklediklerini söyleyen Öztürk, bunun yeterli olmadığını ifade etti ve sözlerini şöyle sürdürdü:

‘Uyanık İkili’ diye adlandırdığım İmamoğlu ile Çalık, başta Bizimkent Sitesi sakinleri olmak üzere herkesi aptal yerine koymaktalar. Yol çalışması adı altında bulvarın sağında kalan Bizimkent Sitesi’nin yan yolunu ve 40 yıllık ağaçları yok ederken, karşı tarafta bulunan İmamoğlu’nun inşa ettiği Beykonakları Sitesi’nin önündeki işgal ettiği 3000 metrekarelik yeşil alana dokunmuyorlar. Yine projenin devamında, bu kez sağ tarafta kalan İmamoğlu’nun ortağı olduğu Park Teras AVM’nin önündeki alana dokunmayacaklar ve burada sol tarafa geçerek oradan yol genişletme çalışmalarına devam edecekler. Bulvarın solundan devam edecek çalışma, İmamoğlu 2 Sitesi’nin önüne kadar geldikten sonra, sitenin önündeki halkın olan ama İmamoğlu 2 sitesinin işgali altında bulunan arsaya dokunulmaması için tekrar sağa geçip oradan devam edecek! Yani Atatürk Bulvarı’nın sağında ve solunda bulunan İmamoğlu binalarının önlerine dokunulmayacak! Kısacası bu yol genişletme çalışması, Ekrem İmamoğlu tarafından inşa edilen binaları teğet geçecek!

“HALKIMIZI TEPKİ VERMEYE ÇAĞIRIYORUM”

“Duyarlı Beylikdüzü halkımızı tepki vermeye çağırıyorum” diyen Öztürk sözlerini şöyle noktaladı:

Çok uzun yıllardır ilçemizdeki kamu arsalarının ve ağaçların talan edilmemesi için büyük mücadeleler verdik ve vermeye de devam ediyoruz. Siyasi parti ayırt etmeden yapılacak her türlü demokratik eyleme sonuna kadar destek vermeye hazırız. Unutmayınız ki İmamoğlu CHP ilçe başkanı olmadan hemen önce, Çalık da belediye başkan adayı olmadan hemen önce CHP’ye üye olmuşlardı. Bu zihniyet; Cumhuriyet Caddesi üzerinde de ‘ağaçları buduyoruz’ yalanıyla katliam yapmakta! Yani bu ‘Uyanık İkili’nin CHP ile de bir alakası yok. Düşündükleri tek şey; Rant! Ve ne yazık ki rant için her şeyi yapmayı göze almaktan imtina etmiyorlar…

Haber Ekspress – Özel Haber

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa