SON DAKİKA

Haber Ekspress

UYUŞTURUCU FABRİKASI

İstanbul’da son aylarda yaşanan uyuşturucu operasyonları tehlikenin boyutlarını gözler önüne seriyor. Akıl almaz yöntemlerle uyuşturucuları saklayan zehir tacirlerine son olarak Başakşehir’de yapılan operasyonla büyük darbe vuruldu.

UYUŞTURUCU FABRİKASI
Bu haber 18 Temmuz 2018 - 18:28 'de eklendi.

DEPO KİRALADILAR

İstanbul’da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda, 800 kilogram skunk ve bonzai üretiminde kullanılan fubinaca ham maddesi ele geçirildi. İstanbul İl Jandarma Komutanlığı istihbarat ekipleri, bir kişinin yurt dışından yasa dışı yollarla getirdiği uyuşturucuyu Başakşehir Organize Sanayi Sitesi’nde kiraladığı bir depoda tuttuğu bilgisini aldı.

PEK ÇOK MALZEME ELE GEÇİRİLDİ

Jandarma ekiplerince depoya düzenlenen operasyonda, vakumlu poşetler içerisinde 800 kilogram skunk ile bonzai üretiminde kullanılan fubinaca ham maddesi, hassas terazi ve poşetleri vakumlamak için kullanılan makine bulundu. Operasyon kapsamında gözaltına alınan B.K, işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede tutuklandı. Zanlının bağlantılarıyla ilgili çalışmaların sürdüğü öğrenildi.

6 AYDA BİNE YAKIN BASKIN

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler son 6 ayda bine yakın baskın düzenleyerek uyuşturucu satıcılarına adeta geçit vermedi. Emniyet kaynaklarından alınan bilgilere göre bu baskınlarda en çok son dönemin en büyük tehlikesi bonzai ele geçirildi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa