SON DAKİKA

Haber Ekspress

VANLIOĞLU’NDAN ANLAMLI ÇAĞRI

AK Parti Beylikdüzü Belediye Meclis Üyesi Muhammet Fatih Vanlıoğlu, vatandaşları; pandemi sürecinde sıkıntıya giren mahalle esnafından alışveriş yapmaya davet etti.

VANLIOĞLU’NDAN ANLAMLI ÇAĞRI
Bu haber 23 Aralık 2020 - 16:29 'de eklendi.

HASTALIĞI ATLATTI

Covid-19 testi pozitif çıkan Muhammet Fatih Vanlıoğlu, karantina süresi boyunca evden dışarı çıkmadı ve hastalığı atlattı. Hastalığı atlattıktan sonra esnaf ziyareti gerçekleştiren Vanlıoğlu, esnafın sorunlarını dinledi.

“COVİD DEĞİL, DAYANIŞMA KAZANSIN”

Esnaf ziyareti sonrası sosyal medya hesabından açıklama yapan Vanlıoğlu, şunları ifade etti:

Değerli Beylikdüzülü komşularımız, salgın sürecinde mecburen online alışverişler fazlasıyla artmış bulunmaktadır. Zor koşullar en çok çevremizdeki esnaflarımızı etkiliyor. İlçemizdeki esnaflarımızı desteklemek için ihtiyaçlarımızın bir kısmını mahalle bakkalımızdan, manavımızdan, kasabımızdan alalım. Beylikdüzü’nde Covid-19 değil dayanışma kazansın.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa