SON DAKİKA

Haber Ekspress

VANLIOĞLU’NDAN ŞOK ÇIKIŞ!

AK Parti Beylikdüzü Belediye Meclis Üyesi Muhammet Fatih Vanlıoğlu, Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık’ı ‘Çırak Çalık’ olarak adlandırdı ve Çalık’ın bütçe ile ilgili görüşme yaptığı tüm grup başkanvekillerini üstü kapalı eleştirdi.

VANLIOĞLU’NDAN ŞOK ÇIKIŞ!
Bu haber 15 Ekim 2020 - 11:07 'de eklendi.

BÜTÇEYİ APAR TOPAR MECLİSTEN GEÇİRDİ

Başkan Çalık’ın bütçeyi apar topar meclisten geçirmesine, AK Partili bazı meclis üyeleri şiddetle itiraz etmişti. Bütçeyi inceleme fırsatlarının olmadığını dile getiren AK Partili Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Sevda Elmas, Başkan Çalık’ı köşeye sıkıştıracak sorular yöneltmiş; ama cevap alamamıştı.

NE DEMEK İSTEDİ?

Başkan Çalık meclis görüşmeleri esnasında; “Bu arada bana grup başkanvekillerinden herhangi bir talep gelmedi. O gün konuştuğumuzda ‘bütçeyi bir sonraki meclis haftasına bırakalım’ denseydi ona da bırakırdık ama biz dedik ki cuma günü meclisi bitirelim” diyerek ne demek istedi?

Buradan anlaşılan; grup başkanvekilleri ile yaptığını ima ettiği bir görüşmede bütçeyi bu cuma geçirme kararı mı alındı?

Yani grup başkanvekilleri ile Başkan Çalık karar vermiş ve bütçe meclisten AK Parti meclis üyelerinin reddine ve bütçeyi incelemek için 5 günlük zaman talep etmelerine rağmen CHP’nin oy çokluğuyla geçirilmiş oldu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa