SON DAKİKA

Haber Ekspress

VARTO-DER’DEN EĞİTİME BÜYÜK DESTEK

VARTO-DER’DEN EĞİTİME BÜYÜK DESTEK
Bu haber 16 Kasım 2021 - 16:07 'de eklendi.

Güzelliğe ihtiyacımız var, huzurlu günlere, güzel hikayeler, projeler ve eylemler görmeye duymaya ihtiyacımız var. İyileşmeye, toplumca iyileşmeye ihtiyacımız var.

Sistemler bizleri bireyselleştirdi. Bu bireyselleşmeye inat,
Ankara, İstanbul, İzmit, Mersin ve İzmir gibi büyük illerde yaşayan Vartoluların kurduğu Varto-Der; eğitime verdiği destekle ön plana çıkıyor. İZMİR VARTO DER in Üniversite öğrencilerine burs vermek amacıyla düzenlediği ” Eğitime Destek” kahvaltısına büyük bir katılım oldu. İzmir’de yaşayan Vartolular ın yanısıra, Çiğli Belediye Başkanı, parti temsilcileri ve sivil toplum kuruluşları nın katılımıyla büyük bir gelir elde edildi. Kahvaltıdan elde edilen gelir öğrencilere bir dönem burs olarak verilecek.

Eğitimci – Araştırmacı -Yazar Mustafa FIRAT, Ankaradan etkinliğe destek olmak ve kitaplarını Vartolularla buluşturmak üzere etkinliğe katılanlar arasındaydı.

2011 ve 2015 Milletvekili seçimlerinde CHP Muş 1. sıra adayı olan, Eğitimci – Araştırmacı – Yazar Mustafa FIRAR, etkinlik sonrası Sosyolog – Yazar – Tv Programcısı Neslihan KARAYILAN ile biraraya gelerek konuk olacağı egetv de ekranlarında yayımlanan “Hikayen Varsa” Programı ile ilgili durum değerlendirmesi yaptı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa