19:53 - Özgür Özel’in Yeni Partisi Anketlerde Zirveyi Zorluyor: CHP’yi Geride Bıraktı
19:51 - Fatih Erbakan’dan İttifak Açıklaması: “Seçimlere Tek Başına Girmeliyiz”
19:49 - CHP’de Yeni Parti Tartışmaları ve Sinem Dedetaş’ın Kararı: Gürsel Tekin’den Açıklamalar
09:33 - PINARTEPE’DE İMAR ADALETSİZLİĞİ: BİR YANDA ÇATI HAVUZLARI, DİĞER YANDA GÜVENLİ KONUT BEKLEYEN HALK!
23:18 - Tavuksuz Yumurta Dönemi!

Sistemler bizleri bireyselleştirdi. Bu bireyselleşmeye inat,
Ankara, İstanbul, İzmit, Mersin ve İzmir gibi büyük illerde yaşayan Vartoluların kurduğu Varto-Der; eğitime verdiği destekle ön plana çıkıyor. İZMİR VARTO DER in Üniversite öğrencilerine burs vermek amacıyla düzenlediği ” Eğitime Destek” kahvaltısına büyük bir katılım oldu. İzmir’de yaşayan Vartolular ın yanısıra, Çiğli Belediye Başkanı, parti temsilcileri ve sivil toplum kuruluşları nın katılımıyla büyük bir gelir elde edildi. Kahvaltıdan elde edilen gelir öğrencilere bir dönem burs olarak verilecek.
Eğitimci – Araştırmacı -Yazar Mustafa FIRAT, Ankaradan etkinliğe destek olmak ve kitaplarını Vartolularla buluşturmak üzere etkinliğe katılanlar arasındaydı.

2011 ve 2015 Milletvekili seçimlerinde CHP Muş 1. sıra adayı olan, Eğitimci – Araştırmacı – Yazar Mustafa FIRAR, etkinlik sonrası Sosyolog – Yazar – Tv Programcısı Neslihan KARAYILAN ile biraraya gelerek konuk olacağı egetv de ekranlarında yayımlanan “Hikayen Varsa” Programı ile ilgili durum değerlendirmesi yaptı.


Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.