SON DAKİKA

Haber Ekspress

VATAN PARTİLİLERİN BAYRAMLAŞMASINA DİYARBAKIR ANNELERİ’NDEN SÜRPRİZ

Koronavirüs salgını sebebiyle internet üzerinden gerçekleştirilen Vatan Partililerin bayramlaşmasına Diyarbakır Anneleri de katıldı.

VATAN PARTİLİLERİN BAYRAMLAŞMASINA DİYARBAKIR ANNELERİ’NDEN SÜRPRİZ
Bu haber 01 Ağustos 2020 - 18:41 'de eklendi.

KATILIM YOĞUN OLDU

Vatan Partililerin Zoom programı üzerinden gerçekleştirdikleri bayramlaşma etkinliğine yoğun katılım oldu. Genel Başkan Dr. Doğu Perinçek, bayram mesajının ardından ülke gündemine ait değerlendirmelerde bulundu.

PERİNÇEK, SORULARI CEVAPLANDIRDI

Perinçek’in konuşmasının ardından parti üyeleri kendisine sorular yöneltti. Sorular ağırlıklı olarak İstanbul Sözleşmesi ve Rand Corporation Raporu üzerine oldu. Rand Corporation tarafından yayımlananTürkiye’nin Milliyetçi Rotası” başlıklı raporu; “CIA’nın Türkiye’ye fitne raporu” olarak tanımlayan Perinçek, Genel Başkan Yardımcısı Serdar Üsküplü tarafından analiz edilen ve Aydınlık gazetesinde yayımlanan raporun içeriğinin kitaplaştırılacağını belirtti. İstanbul Sözleşmesi’ne neden karşı olduklarına da değinen Perinçek, partinin diğer bir yayın organı olan Teori dergisinin yeni sayısında bu konuya açıklık getirdiklerini ifade etti.

DİYARBAKIR ANNELERİ’NDEN SÜRPRİZ

Perinçek’in sorulara tek tek cevap vermesinin ardından büyük bir sürpriz yaşandı. Çocuklarını HDP’lilerin kaçırıp PKK’lılara teslim ettiği gerekçesiyle HDP Diyarbakır İl Binası önünde nöbet tutan Diyarbakır Anneleri de WhatsApp üzerinden toplantıya katıldı. Başta Genel Başkan Doğu Perinçek olmak üzere tüm Vatan Partililere teşekkür eden anneler, “Kalbimiz sizlerle. Doğu Başkanım sizi çok seviyoruz. İnşallah HDP bir an önce kapatılır” diye konuştular. Perinçek de verdikleri mücadeleden dolayı kendilerini tebrik etti, şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da kendilerinin her daim yanında olacaklarını belirtti.

Haber Ekspress – Özel Haber 

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa