SON DAKİKA

Haber Ekspress

VEHBİ ORAKÇI GÖNÜLLERİ FETHETTİ

Beylikdüzü Kurucu Belediye Başkanı Vehbi Orakçı, Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği Beylikdüzü Hüsnü Ayık Bakım Merkezi’ni ziyaret etti.

VEHBİ ORAKÇI GÖNÜLLERİ FETHETTİ
Bu haber 13 Aralık 2018 - 14:32 'de eklendi.

İHTİYAÇLARI KARŞILADI, BASINA HABER VERMEDİ

Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği Beylikdüzü Hüsnü Ayık Bakım Merkezi’ni ziyaret ederek engelli vatandaşlarımızla muhabbet eden Beylikdüzü Kurucu Belediye Başkanı Vehbi Orakçı, kurumun ihtiyaçlarını da karşıladı. Basına haber vermeyen Orakçı’nın bu anlamlı yardımını, Bakım Merkezi’nde kalan dostlarımızın, sosyal medyadan yaptıkları paylaşımlarından öğrendik.

TEŞEKKÜR ETTİLER

Bakım Merkezi’nde yaşayan dostlarımız sosyal medya hesaplarından; “Beylikdüzü Belediyesi Kurucu Başkanı Sayın Vehbi Orakçı kurumumuzu ziyaret edip kurumumuzun ihtiyaçları olan erzakları karşılamıştır. Kendisine bu nazik ziyaretinden dolayı teşekkürü bir borç bilir yapmış olduğu bağıştan dolayı teşekkür ederiz” şeklinde paylaşımlar yaptılar.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa