18:51 - Atilla Taş’tan Erol Köse’ye: Hakkımı helal etmiyorum, ateşin bol olsun
00:49 - Savaş bataklığındaki ülkelere Erdoğan’dan “akıllı olun” mesajı
14:16 - Evine giren hırsızın aklını aldı! O anlar saniye saniye kamerada
00:31 - Bahçeli’den “Jeopolitik Kırılma” Uyarısı: “Beyrut Düşerse Bölge Sarsılır”
16:37 - Tanju Özcan dosyasında yasak aşk iddiası! Mesajlar ifşa oldu: Hepinize yeterim
Taraklı’nın yetiştirdiği değerlerden ve renkli kişiliğiyle gönüllerde iz bırakan Volkan Hedef, Milliyetçi Hareket Partisi’nin eski belediye başkan adayı olarak bilinmekte. Ancak yerel seçimlerinden sonra yeni bir göreve atandı. Volkan Hedef, Şehit Gazi Birlik-Sen’in Balıkesir İl Başkanı olarak görevlendirildi.
Bu atama ile birlikte Volkan Hedef, sendikal faaliyetlerde bulunacak ve Şehit Gazi Birlik-Sen’in Balıkesir İl Başkanı olarak çalışmalar yürütecek. Sendika, şehit ve gazi yakınlarının haklarını korumak, onlara destek olmak ve sorunlarıyla ilgilenmek gibi görevler üstleniyor.
Volkan Hedef’in bu yeni görevi, Taraklı’da siyasete devam etmek yerine farklı bir alanda aktif olmasını sağlayacak. Şehit Gazi Birlik-Sen’deki görevi, Taraklı ve Balıkesir’deki şehit ve gazi ailelerine hizmet etme fırsatı sunacak.
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.