SON DAKİKA

Haber Ekspress

YAPAMADIKLARINI MI ANLATACAK?

Belediye Başkanı seçildiği günden bu yana Esenyurt’ta kalıcı hiçbir projeye imza atamayan Kemal Deniz Bozkurt, gazeteciliğe soyundu…

YAPAMADIKLARINI MI ANLATACAK?
Bu haber 25 Şubat 2021 - 12:48 'de eklendi.

MİHRİCAN DENİZ DE TEPKİ GÖSTERDİ

Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt’un gazete çıkarmasına, Esenyurt’u çok iyi tanıyan, Esenyurt’la adeta özdeşleşmiş olan gazeteci Mihrican Deniz de tepki gösterdi ve anlamlı bir köşe yazısı paylaştı.

İGD BAŞKANI HERKESİ ŞAŞIRTTI 

Başta Mihrican Deniz olmak üzere, Bozkurt’un gazete çıkarmasına haklı olarak tepki gösteren yerel basın çalışanlarının yanında olması gereken İstanbul Gazeteciler Derneği (İGD) Başkanı Mehmet Mert’in, aksine Bozkurt’tan yana tavır alması herkesi şaşırttı. Deniz’in üzerinde durduğu konuyu anlamayan ya da anmak istemeyen Mert’in, ‘Gazete Esenyurt’ adlı gazeteyi ısrarla ‘Bülten’ olarak adlandırması tarafsız olmadığını gösterdi. Belediyeler bülten çıkarır elbette ama o bülten için savcılıktan izin almaz, bültende künye de bulunmaz. Bültene reklam da alınmaz. Dolayısıyla Bozkurt’un Esenyurt Belediyesi adına İmtiyaz Sahibi olduğu ‘Gazete Esenyurt’ bülten değil, adı gibi gazetedir.

BELEDİYE KAYNAKLARIYLA ÇIKAN GAZETE

Bozkurt, katıldığı bir TV programında, seçimden önce verdiği sözleri unutup, mevcutu korumayı vadetmişti. Her fırsatta borçlardan yakınan, çözüm üretmek yerine tabiri caizse gözyaşı dökmeyi adet haline getiren Bozkurt’un yerel medyayı göz ardı edip, belediyenin kaynaklarıyla gazete çıkarması şaşkınlık yarattı.

KAYNAKLARI HEBA EDİYOR… YANDAŞINA KIYAK GEÇİYOR…

Ertelenen İstanbul seçimlerinde CHP adayı Ekrem İmamoğlu’na destek veren iş insanı Halis Kahriman’ın 22 kat ruhsatlı inşaatı, Bozkurt’un başkan seçilmesinin ardından hızla göğe doğru yükselerek 40 kata ulaştı. Yandaşının kaçak 18 katına göz yuman Bozkurt, yandaşına kıyak geçerken kaynakları heba ediyor…

BELEDİYEYİ ZARARA UĞRATTI

Bozkurt sadece yandaşına kıyak geçmekle kalmadı, belediyeyi de zarara uğrattı. Bozkurt’un, E-5 karayolu üzerinde bulunan Kahriman’ın inşaatının kaçak bölümleri için yaklaşık 125 milyon lira ceza kesmesi gerekirken, inşaatı ara bir sokakta gibi gösterip 17 milyon lira ceza kestiği de ortaya çıktı.

MHP KONUYU YARGIYA TAŞIMAYA HAZIRLANIYOR

Konuyla ilgili görüşlerini aldığımız MHP Meclis Üyesi Hüseyin Kaya, “125 milyon lira civarında ceza kesmesi için mecliste mücadele veriyoruz. Şayet Başkan 17 milyonda ısrar ederse bu durumu yargıya taşıyacağız” dedi.

GAZETESİNDE BU KONULARA DEĞİNECEK Mİ?

“Para yok, kaynak yok” diye sızlanan ama yandaşına kıyak geçip, belediyeyi yaklaşık 107 milyon lira zarara uğratan Bozkurt’un çıkardığı gazetede bu konulara değinip değinmeyeceği ise merak ediliyor…

 

Haber Ekspress – Özel Haber 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa