SON DAKİKA

Haber Ekspress

Yasemin Sakallıoğlu Amsterdam’ı kahkahaya boğdu

Yasemin Sakallıoğlu Amsterdam’ı kahkahaya boğdu
Bu haber 28 Mart 2022 - 23:26 'de eklendi.

Türk komedi dünyasının yükselen yıldızı Yasemin Sakallıoğlu, gösterisine hem İstanbul’da hem de Türkiye’nin farklı şehirlerinde yoğun bir tempoyla devam ediyor.

Türkiye’den sonra başarısını yurt dışına taşıyan Yasemin Sakallıoğlu, önceki gece Amsterdam’da sevenleriyle buluştu. Kadın erkek arasındaki ilişkiler, aile arası bağlar ve bunların psikolojik etkileri üzerinden mizah çıkaran komedyen, tek kişilik gösterisi ile Amsterdam RAI Theater sahnesini kahkahaya boğdu.

1630 kişilik salonun tamamını dolduran Sakallıoğlu’nun günler öncesinden biletleri tükendi. Önceki gece yapılan gösterinin ardından tüm sevenlerine kitap imzalayan Sakallıoğlu, fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi.

Türkiye’deki ilgi kadar yurt dışında da beğenilen komedyen, Amsterdam başarısının ardından Avrupa’nın kapılarını aralayacağını söyledi. Gördüğü ilgiden memnun kalan Sakallıoğlu, tekrar geleceğim diye sevenlerine söz verdi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa