SON DAKİKA

Haber Ekspress

Yeni Dünya’ya Hazırmısınız

Yeni Dünya’ya Hazırmısınız
Bu haber 17 Eylül 2020 - 22:48 'de eklendi.

Gökyüzünün şifasını notalara nakşeden şarkı yazarı ve müzisyen Köksal Ekinci’nin sonbahar için hazırladığı üç şarkıdan oluşan Yeni Dünya / Coxa albümü müzikseverlerle buluştu.

Astro-müzik kavramını hayatımıza kısa sürede yerleştiren ve dijital platformlarda yaptığı yayınlarla geniş bir dinleyici kitlesine ulaşan Köksal Ekinci, retro harekette olan Mars, Saturn, Uranüs ve Pluto gezegenlerinin temalarını içeren şarkılarını, dinleyicilerin merakla beklediği bir video eşliğinde yayına sundu.

Yeni Dünya/Coxa ” şarkısı, her geçen gün bozulmakta olan Dünyanın ekolojik sosyolojik ve ekonomik yapısının, özellikle pandemi sürecinden sonra yaşanan olaylar üstünden ve kadim zamanlarda önemli mesajları iletmekle görevli olduğu bilinen yıldızlarından biri olan Coxa’nın da temsil ettiği kavramlar ile birlikte “yeniden doğuş” temasını, şarkıcının kendi ruhsal yolculuğunu ve bilinç sıçrayışlarını samimi, içten bir söz ve melodiyle anlatıyor.

Ayrıca albümde yer alan enstrümantal parça Mavi/Arcturus (Swati) şarkısıyla, uzun zamandır duymayı özlediğimiz klasik müzik bestelerine de göz kırpan modern bir soundun örneği, Köksal Ekinci’nin hedeflediği müzikal açılımları yansıtan bir ilk olarak dikkat çekiyor.

Albümde yer alan 3 şarkının aranjörlüğünü, son yıllarda adından sıkça söz ettiren başarılı müzisyen İlkay Dinsever yaptı. Mastering ünlü isim Evren Arkman tarafından yapıldı.

Albüm videoları, yaratıcı, sıradışı ve ses getiren tasarımlarıyla öne çıkan sanat yönetmeni Anıl Çezik ve Koray Pezukoğlu tarafından tasarlandı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa